Polojasno
21°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Od týchto dvoch komediálnych hercov by ste takúto zmenu nečakali: Pozrite sa, ako sa vyrysovali!
Zdielať na

Od týchto dvoch komediálnych hercov by ste takúto zmenu nečakali: Pozrite sa, ako sa vyrysovali!

Sacha Baron Cohen a Kumail Nanjiani sú známi svojím humorom, no čo sa stane, keď vezmú serióznejšie úlohy?

"Pred rokom som zistil, že budem v marvelovke Eternals a rozhodol som sa, že chcem zmeniť to, ako vyzerám. Nemyslel som si, že budem taký, ako ľudia, ktorí pridávajú svoje fotky bez trička, ale pracoval som príliš tvrdo a príliš dlho, tak tu to máte. Buď zomriete ako hrdina alebo budete žiť dosť dlho na to, aby ste videli, ako sa z vás stane záporák," napísal Kumail Nanjiani. Ten na internete spôsobil takmer ošiaľ po tom, ako zverejnil svoju fotografiu bez trička. 

V novej marvelovke budú s Kumailom hrať aj Angelina Jolie, Richard Madden, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Barry Keoghan, Gemma Chan či Kit Harington. Kumail však zmysel pre humor nestratil. K fotke tiež napísal, že ďakuje svojej manželke, scenáristke Emily V. Gordon, za to, že to s ním posledný rok vydržala, keď hovoril len o cvičení a diéte. Sľúbil jej tiež, že jedného dňa bude znova zaujímavý. 

https://www.instagram.com/p/B6I7b2bnuJz/?utm_source=ig_web_copy_link

Kto vie, či to takto vnímala aj manželka Sachu Barona Cohena. Tá pridala video svojho manžela, ako dvíha 12 a pol kilové činky. V popise napísala, že jej manžel tvrdo pracoval na svojom tele pre úlohu v dráme od Netflixu s názvom The Spy, za ktorú si vyslúžil aj nomináciu na Zlatý glóbus. V Hollywoode sú takéto zmeny časté, no od niektorých ľudí by ste ich vôbec nečakali. 

https://www.instagram.com/p/B52x4PyAPNf/?utm_source=ig_web_copy_link

Najčítanejšie