Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zac Efron skončil počas nakrúcania svojej novej šou v nemocnici: Čo sa stalo?
Zdielať na

Zac Efron skončil počas nakrúcania svojej novej šou v nemocnici: Čo sa stalo?

Zdroj: pagesix.com

Zdá sa, že sympatický herec je už v poriadku.

The Daily Telegraph informoval, že herec bol prijatý do austrálskej nemocnice len krátko pred Vianocami po tom, ako u seba spozoroval príznaky brušného týfusu alebo podobnej bakteriálnej infekcie. Malo sa tak stať pri nakrúcaní jeho novej dobrodružnej šou Killing Zac Efron, čo v preklade znamená Zabíjanie Zaca Efrona. Našťastie sa to ešte nepodarilo. 

Po pár dňoch však herec dostal povolenie letieť do Ameriky, aby oslávil sviatky so svojou rodinou. Vyzerá to teda tak, že je už v poriadku. Šou Killing Zac Efron bude sledovať Zaca pri objavovaní rôznych ostrovov v priebehu 21 týždňov. "Budem prežívať v extrémnych podmienkach a hľadať príležitosti, v ktorých budem v každom ohľade skúšaný," opísal Zac toto dobrodružstvo. 

https://www.instagram.com/p/B6rOIUUF36r/?utm_source=ig_web_copy_link

Zac reagoval na prajné komentáre, v ktorých mu ľudia želali skoré uzdravenie a napísal: "Som veľmi vďačný každému, kto sa ozval. Ochorel som v Papue Novej Guinei, ale rýchlo som sa zotavil a strávil nádherné 3 týždne na tomto mieste. Počas prázdnin som doma s mojimi priateľmi a rodinou. Ďakujem za všetku lásku a vaše obavy, vidíme sa v roku 2020!"

Najčítanejšie