Jasno
16°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Aký pán, taký pes: Pozrite sa, do čoho navliekol Chris Evans svojho miláčika!
Zdielať na

Aký pán, taký pes: Pozrite sa, do čoho navliekol Chris Evans svojho miláčika!

Chris Evans je hviezdou nového filmu režiséra Riana Johnsona s názvom Na nože a diváci už v traileri spozorovali jednu ikonickú scénu.

Chris Evans miluje psy, no najviac svojho miláčika Dodgera, ktorému kúpil krásny darček. Táto 38-ročná hviezda, známa aj ako Kapitán Amerika naozaj vie, ako potešiť svojich blízkych. 

buzzfeed.com

Už v traileri k filmu Na nože mnoho ľudí spozorovalo jeho pletený sveter, ktorý mu veľmi svedčal. Na Vianoce sa tak Chris rozhodol potešiť nielen Dodgera, ale aj svojich fanúšikov. Nahral totiž fotku, na ktorej je Dodger v špeciálne upletenom svetri, ktorý sa nápadne podobá na ten z filmu Na nože a my sa nevieme rozhodnúť, komu pristane viac. 

people.com

​Filmová novinárka Anna Menta po premiére filmu dokonca na Twitter napísala jeden z najvtipnejších príspevkov vôbec: "Jedinú vec, ktorú vám o filme Na nože poviem je to, že keď sa tam objavil Chris Evans v svetri, dievča vedľa mňa vzdychlo veľmi jemne a šeplo slovo SVETER." 

usmagazine.com

Kostýmová dizajnérka Jenny Eagan priznala, že netuší, akej značky je originálny sveter, pretože ho vyberala veľmi rýchlo. Jej voľba však bola jasná, v obchode povedala, že chce bielu farbu, pretože veľmi dobre ladí k Chrisovým očiam a aj pre to, že jeho postava vo filme je veľmi bohatá a bohatí ľudia nosia bielu, pretože sa nikdy nezašpinia. Čo sa stalo so svetrom po nakrúcaní? Samozrejme, Chris si ho zobral domov, no povedal, že nešlo o krádež, pretože si ho vypýtal. 

Najčítanejšie