Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Bolo to oveľa väčšie peklo: Čo tvrdia o filme Bombshell ženy, ktoré si tým naozaj prešli?
Zdielať na

Bolo to oveľa väčšie peklo: Čo tvrdia o filme Bombshell ženy, ktoré si tým naozaj prešli?

Zdroj: cosmopolitan.com

Moderátorka Megyn Kelly urobila rozhovor s tromi bývalými zamestnankyňami Fox News, ktoré boli obeťami sexuálneho škandálu, o ktorom je film Bombshell.

Bombshell sa zameriava na bývaleho šéfa vysielacej stanice Fox News, Rogera Ailesa, ktorý bol obvinený z harašmentu na pracovisku, no po tom, čo sa jeho obete ozvali, všetko bolo ešte horšie. 

V rozhovore, ktorý viedla Megyn Kelly, sa bývala producentka relácie Fox News Live, Julie Zann, vyjadrila, že situácia bola ešte oveľa horšia. K rozhovoru sa pridala aj Juliet Huddy, bývalá moderátorka obľúbenej rannej šou The Morning Show with Mike and Juliet a Rudi Bakhtiar, bývala reportérka Fox News. Zdieľali spolu reakcie na film Bombshell, ktorý zobrazuje aj ich skúsenosť s harašmentom na pracovisku. 

https://twitter.com/megynkelly/status/1215379015353208843?s=20

"Film Bombshell je hollywoodsky film o sexuálnom škandále vo Fox News. Nemám žiadne spojenie s týmto filmom a vôbec v ňom nemám žiaden podiel. Avšak, mám spojenie s mnohými ženami, ktoré si to prežili. Tu je ich účet." Tieto slová napísala Megyn Kelly na svoj Twitter a priložila k nim spomínaný rozhovor. 

people.com

"Naozaj Rogera šetrili," povedala Julie Zann v rozhovore. Julie však film pochválila za to, ako zobrazuje skutočný harašment. "Ľudia sa ma pýtajú, či po mne vôbec niekedy vyrazil. Neznášam, keď sa pýtajú túto otázku. Vôbec netušia, aké to bolo. Aspoň tieto vizuálne zobrazenia ľuďom ukážu, aké to v skutočnosti bolo a že jeho poznámky boli skôr o tom, že by ma rád zobral niekde na večeru," vysvetlila Julie. K tejto štvorici žien sa pridal aj Doug Brunt, manžel Megyn Kelly, ktorý vo filme hral moderátora rannej šou. Megyn niekoľkokrát na Twitteri zdôraznila, že s týmto filmom nemá nič spoločné a nepredala práva na svoj príbeh, na druhej strane udalosti nepopiera. 

Najčítanejšie