Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čo vieme o hercoch z filmu Príliš osobná známosť? Je medzi nimi aj sexsymbol z Chorvátska!
Zdielať na

Čo vieme o hercoch z filmu Príliš osobná známosť? Je medzi nimi aj sexsymbol z Chorvátska!

Film prináša príbehy troch žien, ktoré sa poznajú, alebo sa spoznajú. Spája ich priateľstvo, muž a malé, päťročné dievčatko. Vy by ste ho v kinách určite nemali vynechať a pre jeho výber zaujímavých zahraničných hercov.

Janko Popovič Volarič je pôvodom z Chorvátska a má 39 rokov. Na scenári k filmu Príliš osobná známosť sa mu najviac páčila reálnosť vzťahov medzi mužmi a ženami. Vtipné situácie a postavy sa prelínajú celým scenárom, obzvlášť pri jeho hrdinovi. 

Continental film

"Viktor je romantická a svojim bláznovstvom vlastne dosť sympatická postava. Zo začiatku filmu je to len nevyzretý rebel a bohém, postupom času sa ale s tou svojou nevyzrelosťou konfrontuje čím ďalej tým viac. Dochádza k tomu vo chvíli, keď sa zoznámi s na prvý pohľad úplne inou ženou než akú, by človek predpokladal, že by takémuto mužovi mohla obrátiť život hore nohami a úplne zmeniť jeho pohľad na svet. Všetko je tak nejako proti nim, oni sa ale do seba zamilujú natoľko, že sa obidvaja nakoniec dokážu jeden vďaka druhému zmeniť." povedal o svojej postave Janko. Na nakrúcaní pre neho bolo najzvláštnejšie prijímať informácie v jednom jazyku, ktorý mu potom prekladali, následne komunikoval v angličtine a hral v chorvátčine. 

K vzniku nového jazyka prispel aj Branislav Trifunović, jeden z najobsadzovanejších srbských hercov. S filmovaním má skutočne množstvo skúseností, okrem herectva aj z pozície producenta. Dokonca pochádza z umeleckej rodiny – hercom je jeho otec i starší brat. Vo filme Príliš osobná známosť jeho postava zažije viacero životných rán, od úmrtia milovanej manželky až po problémy s podnikaním. Podarí sa jeho novej známosti v podaní Petry Hřebíčkovej vrátiť jeho životu stabilitu?

Eliška Balzerová

Eliška Balzerová

Continental film

Zo Srbska pochádza aj 69 ročný Predrag „Miki“ Manojlović, slovenskému publiku známy napríklad z filmov Emira Kusturicu (Čierna mačka, biely kocúr, Underground, ale aj nedávna dráma Na mliečnej ceste). Jeho hrdina v snímke Príliš osobná známosť nečakane vstúpi do života postavy stvárnenej Eliškou Balzerovou. Česká herečka má na nakrúcanie s ostrieľaným srbským kolegom len tie najlepšie spomienky: „Miki je veľmi otvorený človek, okamžite sme sa stali priateľmi, dokázali sme si dohodnúť, čo a ako zahráme, cítili sme jeden druhého, krásne sme si herecky súznili.“  A údajne sú stále v kontakte aj po skončení nakrúcania.

Novú evitovku​, Príliš osobnú známosť, si už môžete pozrieť v kinách.

Najčítanejšie