Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kevin Costner oslavuje 65. narodeniny: Toto je 5 filmov, ktoré s ním musíte vidieť!
Zdielať na

Kevin Costner oslavuje 65. narodeniny: Toto je 5 filmov, ktoré s ním musíte vidieť!

Zdroj: anarchismtoday.org

Dvomi Oscarmi ocenený americký herec, režisér a producent Kevin Costner oslavuje už 65 rokov, no na svoj vek rozhodne nevyzerá. Pripomeňte si jeho najlepšie filmy.

Nepodplatiteľní

V roku 1930 v USA panovala prohibícia a Chicago ovládal gang mafiánov. V nelegálnom predaji alkoholu boli milióny dolárov a uplatiť sa dal vtedy takmer ktokoľvek. Až človek z ministerstva financií dokáže s týmto nelegálnym obchodom urobiť poriadok. Alebo si to aspoň myslí. 

bfi.org.uk

Tanec s vlkmi 

Kevinov režisérsky počin, ktorý bol ocenený Oscarom, patrí medzi najlepšie filmy vôbec. Príbeh je o poručíkovi Dunbarovi, ktorý začne žiť v indiánskej rezervácii a nachádza tam nový zmysel života.

slantmagazine.com

JFK

Štátny zástupca v New Yorku, Jim Garrison, neverí, že útok na prezidenta Kennedyho mohol spáchať len jeden človek. Ten bol podľa Jima len nastrčenou figúrkou. Svedectvá ho privádzajú na stopu kubánskych emigrantov, no všetko to možno vedie až do CIA.

bfi.org.uk

Dokonalý svet 

Dvaja muži, ktorí práve utiekli z väzenia sú pri prepadnutí rodinného domu vyrušení ozbrojeným susedom a tak v panike so sebou vezmú osemročného chlapca ako rukojemníka. Tento nečakaný výlet sa však chlapcovi začne páčiť.

bfi.org.uk

Veľký draft 

Snímka z roku 2014 o manažérovi Sonnym, ktorý má pred sebou veľmi dôležiťý deň. Musí sa rozhodnúť, čo všetko môže obetovať pre to, aby si v drafte mohol vybrať jedného z najsľubnejších mladých hráčov.

Najčítanejšie