Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bradley Cooper znova v úlohe režiséra a herca: O čom bude jeho najnovší počin?
Zdielať na

Bradley Cooper znova v úlohe režiséra a herca: O čom bude jeho najnovší počin?

Zdroj: pagesix.com

Bradley si na tento film povolal tých najlepších. Produkovať ho budú Martin Scorsese, Steven Spielberg a Todd Phillips.

Netflix znova prichádza s filmom, ktorý sa pravdepodobne objaví v nomináciách na Oscara. Pôjde o snímku o živote Leonarda Bernsteina, amerického dirigenta, hudobného skladateľa a pedagóga. Bernstein bol tiež popularizátorom hudby a známou televíznou osobnosťou. 

Produkcia filmu sa má začať čoskoro. Producent Spielberg má k tomuto filmu blízko, nakoľko režíroval remake Bernsteinovho muzikálu West Side Story. Cooperov film sa zameria na vzťah medzi skladateľom a jeho ženou - Feliciou Montealegre. Zobrali sa v roku 1951 napriek tomu, že sa o Bernsteinovi vedelo, že je homosexuál. O 25 rokov neskôr z tohto manželstva doslova ušiel, aby mohol byť so svojim partnerom, no k Felicii sa vrátil, keď jej diagnostikovali rakovinu. Bol s ňou až do jej smrti v roku 1978. Mali spolu tri deti - Jamieho, Alexandra a Ninu, ktoré budú spolu s Cooperom pracovať na tomto príbehu. 

hollywoodreporter.com

Film o Bernsteinovi mal tiež vzniknúť pod taktovkou režiséra Caryho Fukunagu a samotného Beinsteina mal hrať Jake Gyllenhaal. Tento film sa však zrušil po tom, čo Beinsteinova rodina súhlasila s Cooperovou verziou.  

Najčítanejšie