Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čo všetko zatiaľ vieme o Batmanovi s Robertom Pattinsom?
Zdielať na

Čo všetko zatiaľ vieme o Batmanovi s Robertom Pattinsom?

Zdroj: cbr.com

Robert Pattinson sa už pripravuje na túto komiksovú úlohu.

Po mnohých nezávislých filmoch sa Robert chystá na jednu z najikonickejších komiksových postáv vôbec. To všetko pod taktovkou režiséra Matta Reevesa. 

Podľa všetkého nepôjde o príbeh, ktorý sa pozrie na Batmana od jeho zrodu. Navyše, takýchto príbehov sme tu už mali dosť. "Dúfam, že to bude príbeh, ktorý bude strhujúci, ale tiež emocionálny. Bude to Batman, ktorý je skôr detektív, než Batman, ktorého ste mali možnosť doteraz vidieť. Komiksy sa na neho pozerajú aj takto. Mal by byť najlepším svetovým detektívom a to nie je niečo, na čo sa predchádzajúce filmy zameriavali. Páči sa mi, keď sa vydáme na cestu najväčších svetových kriminálnikov a snažíme sa vyriešiť zločin. Dovoľuje to tejto postave prejsť istou transformáciou," povedal Reeves. 

Vo filme sa objaví niekoľko Batmanových záporákov, ako napríklad Catwoman, Riddler a Penguin. Herec Colin Farrell prezradil o príbehu, že je naozaj temný, nádherný a dojímavý. Okrem spomínaného Pattinsona a Farrella sa vo filme objavia aj Zoe Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, Peter Sarsgaard či Andy Serkis.  

lastmovieoutpost.com

Bude film zapadať do sveta DC? To určite áno, no do DC Extended Universe (DCEU), v ktorom je napríklad Muž z ocele, pravdepodobne nie. Batman bude v kinách v júli 2021 a podľa všetkého sa môžeme tešiť rovno na trilógiu. Uvidíme však, ako sa mu bude dariť.

Najčítanejšie