Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Quentin Tarantino prezradil, čo sa stalo s postavou Leonarda DiCapria vo filme Vtedy v Hollywoode
Zdielať na

Quentin Tarantino prezradil, čo sa stalo s postavou Leonarda DiCapria vo filme Vtedy v Hollywoode

Snímka Vtedy v Hollywoode očarila mnoho ľudí. Je nominovaná na Oscara, no viacerí sa pýtajú, čo sa stalo s postavou Ricka Daltona, ktorého hral Leonardo DiCaprio.

Tarantino sa v popkultúre vyzná, o tom niet pochýb. Dokonca má vymyslené, čo sa dialo s Rickom Daltonom, hlavnou postavou jeho posledného filmu Vtedy v Hollywoode aj po udalostiach, ktoré sa v tejto snímke stali. Prezradil to aj v rozhovore pre The Wrap. 

"Celý incident s plameňometom a hipíkmi sa dostal na povrch. Nikto presne nevie, prečo sa z toho urobila taká veľká vec, ale stalo sa to. A je to naozaj veľká vec, pretože ich zabil s plameňometom, ktorý bol rekvizitou z jedného z jeho najúspešnejších filmov. Tak ho znova začali obsadzovať do filmov. Myslím tým, nie až tak ako bol v tej dobe obsadzovaný Michael Sarrazin, ale bol úspešný a zrazu sa jeho seriál vysielal v primetime a podobne. Dostal niekoľko úloh v nízkorozpočtových filmoch, no boli štúdiové. Hlavné však je, že jeho meno opäť niečo znamenalo. Rick je taký známy ako John Saxon, možno trošku známejší. Má za to dobré peniaze a robí dobré seriály. Dej všetkých epizód sa točí okolo neho," povedal Quentin. 

collider.com

Inými slovami sa dá povedať, že Rick nevystúpil na úplny vrchol, no zle sa rozhodne nemal. Možno len Quentin vie, čo sa stalo s ostatnými postavami v tomto filme, napríklad s takým Cliffom Boothom.

Najčítanejšie