Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Recept Harrisona Forda na dlhoročné manželstvo? Nerozprávajte!
Zdielať na

Recept Harrisona Forda na dlhoročné manželstvo? Nerozprávajte!

Zdroj: people.com

Harrison Ford a jeho manželka Calista Flockhart oslávia tento rok 10 rokov manželstva.

Vo svojom poslednom rozhovore prezradil úspešný herec Harrison Ford, aké je tajomstvo dlhoročného fungujúceho vzťahu. V júni totiž oslávi 10. výročie svadby s láskou svojho života, herečkou Calistou Flockhart. 

"Nerozprávajte, len prikyvujte," povedal vtipne Harrison. "Ak mám ukončenú prácu a počasie je dobré, idem si zalietať. Milujem lietanie, ale aj prechádzku v lese, nejaké malé práce pri dome, bicyklovanie na ceste, ale aj na horách," dodal. Máme teda približnú predstavu, čo robí na svojom ranči vo Wyomingu. 

closerweekly.com

Harrison a Calista sa prvýkrát stretli v roku 2002 na odovzdávaní Zlatých glóbusov a o 8 rokov si povedali svoje áno na malej ceremónii v Santa Fe v Novom Mexiku. "Som zamilovaný. Romantická láska je jedna z najviac vzrušujúcich a najviac naplňujúcich spôsobov lásky a myslím si, že je na ňu potenciál v ktoromkoľvek štádiu vášho života. Nebol som prekvapený, že som sa dokázal zamilovať," prezradil. 

vanityfair.com

Harrisona čaká opakovanie svojej ikonickej úlohy Indiana Jonesa v piatom pokračovaní franšízy režírovanej Stevenom Spielbergom. Obľúbeného herca uvidíte vo filme Volanie divočiny už od 27. februára. 

Najčítanejšie