Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Krokodíl Dundee sa vracia: Ako vyzerá dnes Paul Hogan zistíte v novom traileri!
Zdielať na

Krokodíl Dundee sa vracia: Ako vyzerá dnes Paul Hogan zistíte v novom traileri!

Môžme sa tešiť na film plný humoru a nečakaných situácii.

Možno nie každý pozná meno Paul Hogan, no určite každý vie, kto je Krokodíl Dundee. Túto legendárnu postavu si diváci pamätajú po desaťročia a teraz konečne príde do kín jej pokračovanie. Teda nie úplne, pretože príbeh sa nebude točiť okolo nebojácneho lovca z Austrálie, ale okolo skutočného herca, Paula Hogana.

Vďaka filmom Krokodíl Dundee sa tento austrálsky herec a komik, ocitol na pokraji vlastného vzostupu a pádu slávy. Film nám priblíži čo robí v súčastnosti a nebudú tu chýbať mnohé vtipné scény.

​Vo filme uvidíme mnohých známych hercov, ktorí tiež hrajú samých seba. Sú to John Cleese, Chevy Chase, Olivia Newton-John, Wayne Knight, Jim Jeffries a Luke Hemsworth.

TRAILER:

Hogan sa stal obrovským hitom v Hollywoode už v 80. rokoch, a to vďaka prvému filmu Dundee z roku 1986, ktorý mu zabezpečil nomináciu na Oscara za scenár a zarobil 330 miliónov dolárov. Krokodíl Dundee II, ktorý mal premiéru o dva roky neskôr, bol rovnako populárny, no tretí diel z roku 2001, Krokodíl Dundee v Los Angeles, už tento úspech nezopakoval. Uvidíme teda, ako sa bude dariť tejto snímke.

Isifa

Dátum premiéry ešte nebol oznámený a tak vás budeme informovať neskôr.

Najčítanejšie