Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tomuto neuveríte: Matt LeBlanc prezradil najčudnejšiu vec, ktorá sa mu stala počas nakrúcania Priateľov!
Zdielať na

Tomuto neuveríte: Matt LeBlanc prezradil najčudnejšiu vec, ktorá sa mu stala počas nakrúcania Priateľov!

Zdroj: thetimes.co.uk

Čo najzvláštnejšie sa prihodilo obľúbenému hercovi?

Počas rozhovoru s Kelly Clarkson v jej šou spomenul Matt LeBlanc moment, ktorý si zapamätal z čias svojej najväčšej slávy. Súvisí s narušením jeho súkromia.

"Pamätám sa, že raz, bolo to v priebehu týždňa, som prepínal kanály a pozeral som správy a zrazu z nejakého dôvodu bola  obrazovka rozdelená na šesť častí. Každá z nich bola živým vysielaním na naše domy z pohľadu helikoptéry. Pozeral som to a nebola tam žiadna informácia, či novinka, len ukazovali naše domy. Pamätám sa, že som sa bližšie pozrel na môj dom a pomyslel som si, že potrebujem novú strechu. Keď helikoptéra odišla, zobral som rebrík a išiel som sa tam pozrieť" prezradil 52-ročný herec.

people.com

"V tom čase to bola obrovská vec, ale teraz si môžete pozrieť seriál ako maratón a ľudia ich sledujú aj viac naraz. Je to smiešne, pretože teraz sme o dosť starší. Keď sledujete Priateľov, pomyslíte si, akí sme boli vtedy mladí," pokračoval.

tvnz.co.nz

Matt tiež rozprával o špeciálnom vydaní Priateľov, ktoré nás čaká na HBO Max. "Nie je to scenáristicky predpripravené. Bude to skôr o tom, že si šesť z nás spolu sadne a bude sa rozprávať o starých dobrých časoch. Ako keby sa stretla kapela bez nástrojov," ukončil. Prípravy tohto špeciálneho vydania sa však vzhľadom na koronavírus presunuli. 

Najčítanejšie