Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ikonické telá: Vďaka týmto filmom dosiahli herci svoju najlepšiu kondíciu!
Zdielať na

Ikonické telá: Vďaka týmto filmom dosiahli herci svoju najlepšiu kondíciu!

Magazín Men's Health vytvoril rebríček hercov a filmov, v ktorých fyzicky vyzerali najlepšie.

Chris Evans vo filme Captain America: Prvý Avenger 

Chris trénoval každý deň v týždni po 2 hodiny, aby dosiahol výzor, ktorý nakoniec mal v tomto filme. Trénoval ho Simon Waterson, ktorý spolupracoval napríklad aj s Danielom Craigom pri filme Casino Royal. Zaujímavé je, že jeho tréning neobsahoval žiadne kardio. 

menshealth.com

Jason Momoa vo filme Barbar Conan 

Pre Jasona bolo cieľom dostať sa čo najbližšie k výzoru Arnolda Schwarzeneggera, ktorý pred nakrúcaním tohto kultového filmu z roku 1982 vyhral už siedme ocenenie Mr. Olympia. Jason mal celkom dobrý základ, no napriek tomu jeho tréning nebol jednoduchý. Jeho tréner mal pre neho každý deň pripravené vysokointenzívne 30-minútové tréningy. Medzi jednotlivými cvikmi mal oddych len 7 sekúnd. Veru, aj my by sme sa v tomto prípade na nášho trénera pozerali tak, ako Jason na tejto fotke. 

menshealth.com

​Harrison Ford ako Indiana Jones

Je to tak, ak chcete dobre vyzerať, je za tým kopec práce. Harrison v každý deň nakrúcania vstával o piatej ráno a cvičil preto, aby na kamere vyzeral čo najlepšie. 

menshealth.com

​Jake Gyllenhaal vo filme Bojovník 

Najväčšou fyzickou výzvou v živote herca Jakea Gyllenhaala bolo asi obdobie, keď pre film Sliedič zhodil 14 kíl, no do piatich mesiacov sa z neho musel stať špičkový boxer. A to nielen výzorom, ale aj pohybmi. Trénoval dvakrát denne a počúval pri tom pesničky od Eminema. Možno to pomôže aj vám. Do jeho denného tréningu patril aj 15 kilometrový beh, 2000 brušákov či prevracanie 160 kilovej pneumatiky. 

menshealth.com

Henry Cavill vo filme Muž z ocele

Tieto svaly nevznikli len tak. Henry sa najprv 2 mesiace pripravoval na úlohu sám a potom sa na 4 mesiace pridal k trénerom, ktorí mali kedysi na starosti aj celý tím filmu 300. 

menshealth.com

​Michael B. Jordan vo filme Čierny Panter

Viete si predstaviť tréning s 50 kilovými kettlebellmi? Pre Michaela je to bežná rutina. 

menshealth.com/

​Chris Hemsworth vo filme Thor: Ragnarok 

Hoci sme Chrisa poznali ako boha blesku už dlhšie, v treťom filme o Thorovi svoju kondíciu posunul ešte vyššie. Zaujímavosťou je, že vo fáze prípravy na film je Chrisova strava vegánska. Jeho tréner, Luke Zocchi, však priznáva, že raz za pár dní mu povolí trochu mäsa. 

menshealth.com

​Tom Hardy vo filme Bojovník: Brat proti bratovi 

Tom pre túto úlohu znížil objem tuku vo svojom tele na 15 % a pridal 20 kíl svalov. Každý deň ho čakali dve hodiny boxu, kickboxu, choreografie a zdvíhania váh. 

menshealth.com

​Christian Bale vo filme Americké psycho 

Christian je známy svojimi premenami. Pre film Mechanik schudol 25 kíl a potom sa zasa musel dostať do formy pre Batman začína. Najlepšiu postavu však Christian podľa odborníkov mal práve vo filme Americké psycho. Herec bol taký oddaný svojej úlohe, že trénoval 3 hodiny denne, 6 dní do týždňa počas deviatich mesiacov. Štúdio pôvodne chcelo do úlohy obsadiť Leonarda DiCapria, no keď videli, čo všetko Christian obetuje, rozmysleli si to. 

menshealth.com

​Will Smith vo filme Ali 

Will išiel z 84 kíl na rovných 100 a povedal, že to bolo 50-krát ťažšie než schudnúť pre film Ja, legenda. Trénoval 6 hodín denne, päť dní v týždni po celý rok. Dvíhal závažia, boxoval a behal. Viete si to vôbec predstaviť? 

menshealth.com

Najčítanejšie