Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Twilight z Edwardovej perspektívy? Kniha je už na ceste, môžete sa tešiť aj na film?
Zdielať na

Twilight z Edwardovej perspektívy? Kniha je už na ceste, môžete sa tešiť aj na film?

Zdroj: screenrant.com

Fanúšikovia knižnej a filmovej ságy Twilight, môžete sa znova začať tešiť! Chystá sa pre vás niečo veľké.

Obľúbený upír Edward Cullen sa vracia. Potvrdila to spisovateľka pôvodných Twilight kníh Stephenie Meyer. Dlhoočakávaný príbeh z Edwardovej perspektívy príde na knižný trh už 4. augusta. 

Rovnako, ako upíri prahnú po krvi, aj fanúšikovia tejto ságy boli nedočkaví, no oplatilo sa čakať. Kniha s názvom Midnight Sun sa pravdepodobne vypredá príliš rýchlo, no ako to bude s filmom? 

ecopetit.cat

Podľa všetkého, aj keby niekto začal uvažovať nad tým, že sa do sfilmovania tohto príbehu pustí, nemôžeme čakať, že sa doňho vráti pôvodná zostava. Ako je už dobre známe, Robert Pattinson chce zabudnúť na túto fázu svojho života a venovať sa alternatívnejším filmom, teda asi okrem Batmana, a Kristen Stewart o návrat do tejto franšízy asi tiež nemá záujem. Stephenie Meyer chcela uverejniť knihu už pred viac ako dekádou, no istá časť z nej vtedy unikla na verejnosť a tak svoj plán odložila. Podľa všetkého pôjde o temnejšiu knihu, než boli tie predchádzajúce, no stále sa bude považovať za literatúru pre tínedžerov, čo samozrejme nezastaví dospelých fanúšikov, aby si ju prečítali. 

Najčítanejšie