Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vymyslené tehotenstvo? Amanda Bynes je znova namočená v problémoch!
Zdielať na

Vymyslené tehotenstvo? Amanda Bynes je znova namočená v problémoch!

Právnik známej herečky tvrdí, že Amanda tehotná nie je. Tá však pred dvoma mesiacmi zdieľala fotografiu z ultrazvuku.

Amanda Bynes nie je tehotná. Oznámil to jej právnik, David Esquibias, magazínu People. Herečka mala čakať dieťa so svojím partnerom Paulom Michaelom. 

V polovici marca Paul na Instagrame zdieľal sériu fotiek, pričom jedna z nich bolo selfie s Amandou. Tak isto sa tam nachádzala aj fotka ultrazvuku, na ktorom bolo Amandine meno. V tom čase zdroj magazínu People potvrdil, že Amanda je skutočne tehotná. Paul medzitým vymazal fotku z ultrazvuku, no stále si nechal fotky so zásnubným prsteňom, napriek tomu, že Amanda a Paul svoje zásnuby po troch týždňoch odvolali. Len pár hodín po fotke s ultrazvukom herečkin právnik poprosil média o pokoj, pretože podľa jeho slov Amanda si stále lieči svoje duševné zdravie. 

https://www.instagram.com/p/B9LENMahPW8/?utm_source=ig_web_copy_link

Amanda má momentálne opäť tráviť svoj čas v psychiatrickom stredisku a to len prednedávnom opustila odvykačku. Právnik David Esquibias ubezpečuje, že Amanda je momentálne v bezpečnom prostredí a neplánuje sa vrátiť na odvykačku. V marci herečka oslávila rok a 2 mesiace, čo abstinuje. Kde je skutočná pravda, to nevieme, no komentáre pod ultrazvukom tvrdili, že sa na ňom žiadne dieťa nenachádzalo. To, či herečka verejnosť oklamala vedome alebo sa stalo niečo iné, nie je zatiaľ známe. 

Najčítanejšie