Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
5 perfektných rád od Cameron Diaz, ako vyzerať aj o 20 rokov stále rovnako
Zdielať na

5 perfektných rád od Cameron Diaz, ako vyzerať aj o 20 rokov stále rovnako

Zdroj: SITA

Herečka dokonca napísala knihu o kráse a umení, ako nestarnúť.

Nehľadiac na to, koľko má rokov, jej pleť stále žiari. Ako autorka dvoch knižiek -  The Body Book a  The Longevity Book— je Cameron Diaz určite v tejto téme doma.  Niet sa čo čudovať, že ju aj Gwyneth Paltrow považuje za svoju  "beauty mentorku."  Diaz mala vraj v minulosti naozaj zlú pleť a musela prísť na to, čo jej robí dobre.  "Cítila som sa hrozne. Robila som všetko možné, aby som sa toho zbavila. Snažila som sa to zatierať makeupom.” Našťastie našla spôsob, ako sa zlej pleti zbaviť a so svojimi tipmi sa podelila aj s ostatnými. 

Profimedia

1. RÚŽ AKO FARBA NA LÍCA

Cameron a jej dlhoročný vizážista Gucci Westman majú rozdielny názor na to, ako používať rúž. Kým on dokončil svoju prácu, Cameron sa pozrie na seba do zrkadla a natrie si jasno červený rúž na líca. "Mimochodom, takto to vždy dopadne." Westman prikývol: "Áno, toto robí vždy."

https://www.instagram.com/p/BMjvyRmA620/?utm_source=ig_embed

2. MAKEUP MUSÍ VYZERAŤ PRIRODZENE

Cameron rada ukazuje svoju žiarivú pleť a rada vyzerá prirodzene. Neznamená to však, že by nemala rada aj makeup. Westman prezradil ďalší z jej obľúbených trikov - herečkin ružový nádych na tvári: "Použite malý štetec a naneste v malinkom množstve viac odtieňov z farieb na líca, aby ste dokončili svoj "prirodzený look," prezradil  Westman.

3. ŽIADNE CIGARETY!

https://www.instagram.com/p/Bt4XKqIlmLQ/?utm_source=ig_embed

Aj keď teraz herečka nedá dopustiť na zdravý životný štýl, v minulosti bola náruživou fajčiarkou. Ako uviedla vo svojej knihe The Longevity Book, veľmi by si želala, keby s tým skončila skôr.  "Keby som mala stroj času, išla by som do minulosti a nikdy by som si nezapálila svoju prvú cigaretu," napísala herečka. Pre InStyle tiež povedala: "Nikdy nie je neskoro s tým skončiť, pretože každá minúta sa počíta." 

4. NESTRESUJTE SA PRE STARNUTIE!

Nielenže Cameron Diaz vyzerá vo svojich 47 rokoch mlado, ona sa ani pre starnutie vôbec netrápi.  "Mnohí z nás sa boja starnutia, že sa im bude horšie hýbať, budú mať menej energie a budú menej sami sebou. Ja sa však pozerám na starnutie takto: Starnutie je požehnanie a privilégium. Keď postavíte základy zdravého životného štýlu v mladšom veku, vo vyššom veku môžete zažiť tie najlepšie roky svojho života!  Nie je to však o kráse a estetike vášho tela! Chcela by som, aby ste sa mlado cítili! Aby ste sa cítili silní! Môžem úprimne povedať, že sa cítim lepšie a mám viac energie a som schopnejšia ako pred dvadsiatimi rokmi. Je to preto, že sa za ostatných 15 rokov o seba viac starám v porovnaní s tým, ako som sa starala prvých 26 rokov svojho života."

Profimedia.sk

5. PRIORITOU JE SPÁNOK

“Veľkú časť nášho života strávime spánkom — alebo sa aspoň oň snažíme — a kvalita nášho spánku ovplyvňuje našu náladu a bdelosť. A nielen nasledujúce ráno, ale aj nasledujúce roky nášho života,"  napísala Cameron vo svojej The Body Book.

Najčítanejšie