Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Divné veci, ktoré vidíte vo filmoch, no v skutočnosti sa nikdy nedejú!
Zdielať na

Divné veci, ktoré vidíte vo filmoch, no v skutočnosti sa nikdy nedejú!

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo sa hlavným hrdinom stále podarí dokonale zaparkovať alebo prečo im stále otvoria dvere do troch sekúnd? Prinášame vám čudné veci, ktoré vidíte vo filmoch, no v skutočnosti sa skoro nikdy neudejú.

1. Nevhodné oblečenie. Preto, aby postavy aj v najväčšej zime vyzerali atraktívne, sú oblečené celkom naľahko. Asi by nemali taký efekt, ak by boli nababušení v hrubých bundách. 

insider.com

2. Vo filmoch je stále voľné parkovacie miesto čo najbližšie k cieľu. Postavy takmer nikdy nehľadajú parkovacie miesta, pretože zaparkujú takmer okamžite po tom, čo prídu. 

3. Ak sú ľudia v bezvedomí, dostávajú masáž srdca, čo vlastne vôbec nedáva zmysel. 

brightside.me

​4. Už v mladom veku, sú postavy nesmierne úspešné. Niekomu trvá aj desaťročia, kým sa vypracuje na vedúce pozície, avšak postavy vo filmoch to majú o niečo ľahšie. 

pinterest.com

​5. Čokoľvek ochráni postavy pred vystrelením z náboja. Áno, zdá sa, že ak by si postavy pred seba dali čo i len kartón, aj ten by vo filmoch pomohol. 

6. Ľudia otvoria do troch sekúnd od zaklopania na dvere. Nuž, asi každý pozná, že to tak vôbec nie je, inak by pri tých dverách museli naozaj stáť stále. 

brightside.me

​7. Ak sa vo filme postava sama ostrihá, väčšinou vyzerá, ako keby vyšla z toho najlepšieho salóna. Ak ste to doma skúšali viete, že to ani zďaleka tak nie je. 

pinterest.com

​8. Aj keď vo filme postava nemá žiadne peniaze, chodí do reštaurácií a býva v luxusnej štvrti. 

9. Chodenie na opätkoch po celý deň, prípadne beh v opätkoch. A k tomu patrí aj chodenie po rôznych povrchoch bez toho, aby sa lodičky zničili. Tak to zvládne len naozajstný profesionál. 

insider.com

Najčítanejšie