Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Viac sexy než 50 odtieňov sivej? Film 365 dní je fenoménom na internete!
Zdielať na

Viac sexy než 50 odtieňov sivej? Film 365 dní je fenoménom na internete!

Zdroj: reportdoor.com

Poľská novinka na Netflixe zaujala mnohých. Ak ste tento film ešte nestihli vidieť, na toto sa pripravte.

Snímka 365 dní vznikla podľa rovnomennej knihy Blanky Lipinskej a rozpráva erotický príbeh mafiána Massima a hotelovej manažérky Laury. Ide však o oveľa temnejší príbeh, než je obľúbená sága 50 odtieňov sivej. 

Samozrejme, v tomto filme môžete čakať mnoho sexuálneho napätia a pomáhajú v tom aj herci Anna Maria Sieklucka a Michele Morrone, ktorí obaja vyzerajú priam až dokonale. Hoci je mnoho scén vo filme veľmi diskutabilných a občas nezmyselných, jeho pozeranie ubehne naozaj rýchlo. 

gistvile.com

Celý príbeh začína tým, že Massimo unesie Lauru, pretože sa mu pred piatimi rokmi zjavila v sne a odvtedy na ňu nevie zabudnúť. Samozrejme, keď ju uvidí na letisku, bohatý a takmer všemožný sicílsky mafián to zariadi tak, aby Laura bola zrazu len jeho. A k tomu všetkému jej dá 365 dní na to, aby sa do neho zamilovala. Tento film má všetko, čo poteší pravých fanúšikov erotických drám.

popculture.com

Reakcie na film nájdete takmer všade. Či už ide o Twitter alebo Tik Tok. Avšak, nie všetci sú takí nadšení z tejto novinky na Netflixe. Mnohým sa nepáči, že snímka zľahčuje Štokholmský syndróm. Názor si však musíte utvoriť sami. 

Najčítanejšie