Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Sedem trápnych scén a filmov, na ktoré by herci najradšej zabudli!
Zdielať na

Sedem trápnych scén a filmov, na ktoré by herci najradšej zabudli!

Pri ktorých scénach sa herci a herečky cítili extrémne trápne?

George Clooney vo filme Batman a Robin

Diváci naozaj nemajú radi Georga Clooneyho v tomto filme. A nejde len oňho. Nemajú radi ani jeho kostým s bradavkami, čomu sa teda vôbec nečudujeme. Herec sa cítil tak ponížene, že sa niekoľkokrát ospravedlnil za to, čo z Batmana urobil. Niekoľko rokov po tomto filme dostal George otázku, v ktorom obleku sa cítil horšie. Bol to vesmírny oblek vo filme Gravitácia alebo kostým Batmana? "Buďme k sebe úprimní. Vesmírny oblek bol pre mňa nepohodlný, no kostým Batmana bol nepohodlný pre mňa aj pre celý svet. Dokonca ani deti nemali radi tento film. Stále ma kritizujú tí, ktorí boli ešte deťmi, keď tento film videli. Doteraz nechápem, prečo dali tie smiešne bradavky na kostým," priznal. 

brightside.me

Jason Statham vo filme Zastaneš a neprežiješ

Jason priznal, že pri tomto filme musel vypiť veľké množstvo energetických nápojov. Je to naozaj náročné, pretože tieto nápoje majú naozaj silný efekt, ak to s nimi preženiete. Najhoršia vec na tom podľa Jasona bola, že musel jesť sladkosti spoločne s týmito nápojmi. Kombinoval teda energetický nápoj a čokoládu či cukríky. Viete si predstaviť, ako sa pri tom asi cítil.

brightside.me

Liam Hemsworth vo filme Hry o život 

V jednom rozhovore Liam priznal, že najtrápnejšia vec na celom filme pre neho bola bozkávanie sa s jeho kolegyňou Jennifer Lawrence. "Jennifer je jedna z mojich najlepších kamarátok, milujem ju. Ale keď sme mali scénu, v ktorej sme sa museli bozkávať, stále predtým zjedla niečo nechutné ako cesnakový chlieb či tuniaka. Pred tou scénou to ešte aj priznala," prezradil Liam. 

brightside.me

Lily James vo filme Popoluška 

Lily priznala, že nakrúcanie Popolušky v jej nádherných šatách bolo pre ňu peklom. Korzet mala utiahnutý tak, že nemohla dýchať a stále sa jej chcelo grgať. To by ste asi pri sledovaní filmu nepovedali. 

brightside.me

Leonardo DiCaprio vo filme Revenant

Leonardo pri nakrúcaní tohto filmu musel robiť niekoľko nepríjemných vecí. Prezradil, že aj napriek tomu, že s mnohými vecami súhlasil, nikdy by ich nechcel zažiť znova. Najhoršie preňho bolo skákanie do ľadovej vody, jedenie surovej bizónej pečene či nakrúcanie vnútri mŕtveho koňa. 

brightside.me

Ellen Burstyn v Exorcistovi 

V jednej scéne v tomto filme bola Ellen pripevnená lanami a ťahaná po dlážke. Herečka počas toho kričala od bolesti, no režisér bol nadšený, pretože si myslel, že to hrá a bol nesmierne spokojný s touto scénou. Ukázalo sa, že to Ellen extrémne bolelo a z tohto nakrúcania si odniesla niekoľko škaredých škrabancov. 

brightside.me

Margot Robbie vo filme Vlk z Wall Street

Margot spomenula, že pri scéne s peniazmi, na ktorých ležala mala naozajstný problém. Dorezali jej totiž chrbát. "Možno skutočné peniaze sú o niečo mäkšie, no falošné sú ako papier a tak som mala veľké škrabance na koži," vysvetlila. 

brightside.me

Najčítanejšie