Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Bude to skutočne magické! PERINBABA a DVA SVETY má vonku oficiálny teaser trailer!
Zdielať na

Bude to skutočne magické! PERINBABA a DVA SVETY má vonku oficiálny teaser trailer!

K dispozícii máme prvú ochutnávku z pokračovania legendárnej Perinbaby!

Po vyše dvoch rokoch náročnej práce s rozsiahlou filmovou produkciou a v spolupráci s TV JOJ legendárny režisér Juraj Jakubisko predstavuje prvé zábery zo svojho nového magického príbehu s názvom PERINBABA A DVA SVETY. Pozrite si prvý oficiálny teaser trailer!

„Film Perinbaba ako vianočná rozprávka vychovala na Slovensku tri generácie. Stala sa takou populárnou, že sa teší záujmu divákov aj po tridsiatich piatich rokoch“, hovorí režisér filmu a ďalej uvádza dôvody, prečo sa po vyše 30-tich rokoch rozhodol opäť priniesť na filmové plátno známe rozprávkové postavy Perinbabu a Zubatú. „Po celý čas som dostával od divákov listy so žiadosťou, aby som nakrútil pokračovanie. Dlho som váhal... Po tridsiatich piatich rokoch som sa však rozhodol nakrútiť iný príbeh. PERINBABA a DVA SVETY. Sen vo sne, príbeh v príbehu. Pretože vždy máme možnosť si vybrať jeden z dvoch svetov. Zázraky sa nestávajú iba vo sne, ale i v živote. Ak po niečom skutočne túžime, splní sa nám to."

Juraj Jakubisko, Lukáš Frlajs

Juraj Jakubisko, Lukáš Frlajs, Valéria Frištik

BONTONFILM

​​Perinbaba a Dva svety nie je klasická rozprávka. “Nemám rád príbehy, v ktorých hlavný hrdina sedí po celý čas za pecou, potom strčí každého do vrecka, a pečené holuby mu padajú len tak... Deti by mali mať vzory v ľuďoch, ktorí cieľavedome a vlastným pričinením dosiahnu svoje šťastie. V príbehu dominuje fantázia, humor a poézia. Môj Lukáš, syn Alžbetky a Jakuba, sa vyberie do sveta, hľadať šťastie a lásku. Na svojej púti, sa často dostane na rázcestie, a musí si vybrať, ktorou cestou sa vydá. A každé rozhodnutie, či už dobré, alebo zlé, mu zmení život. Rovnako ako nám v reálnom živote. Vytvoril som bizarný svet snov, ktoré sa stávajú realitou...“, dodáva Juraj Jakubisko.

Bontonfilm

Hlavnou postavou nového príbehu je Lukáš, ktorého stvárňuje mladý herec a známy slovenský youtuber Lukáš Frlajs. V hlavnej ženskej postave Lucii sa predstaví talentovaná Valéria Frištik. Vo filme uvidíme i ďalších slovenských a českých hercov ako Ivan Romančík, René Štúr, Dan Nekonečný, Valerie Zawadská, Ľubomír Paulovič, Andrea Verešová, Klára Cibulová, Darja Paulovič a ďalší.

Nový očakávaný film Juraja Jakubiska si budú môcť slovenskí i českí diváci pozrieť vo svojich kinách už v prvej polovici roka 2020.

Súvisiace články

Najčítanejšie