Polojasno
22°
Bratislava
Žaneta
1.6.2024
Johnny Depp ako kráľ Ľudovít XV.! V takejto úlohe ste ho asi ešte nevideli!
Zdielať na

Johnny Depp ako kráľ Ľudovít XV.! V takejto úlohe ste ho asi ešte nevideli!

Zdroj: people.com

Film by mohol mať premiéru na filmovom festivale v Cannes. Pre magazín People to uviedol zdroj z filmového priemyslu.

Johnny Depp neprestáva stvárňovať nezabudnuteľné úlohy. Do sveta sa dostali dve nové fotografie z filmu francúzskej scenáristky a režisérky Maïwenn. Vo filme, ktorý nesie názov Jeanne Du Barry, hrá hlavnú úlohu, kráľa Ľudovíta XV., 59-ročný herec Johnny Depp. 

people.com

Snímka sa nakrúcala 11 týždňov na rôznych známych lokáciách vo Francúzsku. Patril medzi ne aj zámok Versailles. Príbeh filmu sleduje kráľa Francúzska a jeho poslednú oddanú milenku Jeanne du Barry, ktorá sa narodila v chudobe, no dokázala sa v sociálnom rebríčku vyštverať až ku kráľovi. Použila na to svoju inteligenciu a šikovnosť, no a práve pre tieto vlastnosti sa aj stala kráľovou najmilovanejšou. Maïwenn si vo filme aj zahrala a to priamo hlavnú ženskú postavu. 

people.com

Tento projekt je prvým Johnnyho filmom po troch rokoch, počas ktorých však mal čo robiť. Súdil sa totiž so svojou exmanželkou Amber Heard. V blízkej dobe sa Johnny objaví aj v úlohe režiséra. Po vyše 20 rokoch si teda zopakuje, aké je to pracovať na filme z opačnej strany kamery. Jeho pripravovaný film sa bude volať Modi. 

Najčítanejšie