Skoro jasno
20°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Z novej známosti Briana Austina Greena budete v šoku! Megan Fox si zas našla mladého rappera!
Zdielať na

Z novej známosti Briana Austina Greena budete v šoku! Megan Fox si zas našla mladého rappera!

Zdroj: celebrityinsider.org

Herec Brian Austin Green si vyšiel na obed s americkou televíznou hviezdou Courtney Stodden len mesiac po tom, čo s Megan Fox oznámili rozvod.

Brian má celkom zaujímavú spoločnosť. Po jeho boku je vidieť Courtney Stodden, zaujímavá 25-ročná televízna osobnosť. Pozornosť si okrem rôznych televíznych šou získala aj tým, že už ako 16-ročná sa vydala za 51-ročného herca Douga Hutchinsona, s ktorým sa rozviedla v marci.

people.com

​"Boli si vyzdvihnúť jedlo. Brian zaplatil, ale nebol nijaký náznak, že by tvorili pár," povedal svedok z reštaurácie. Brian, ktorý má teraz 46 rokov, len pred mesiacov oznámil rozvod s 34-ročnou Megan Fox prostredníctvom svojho podcastu s názvom ...With Brian Austin Green. Megan sa tiež nevodí zle. Túto herečku zasa videli bozkávať sa s 30-ročným rapperom Machine Gun Kellym. Podľa Brianových slov, rozvod nastal po tom, čo sa Megan vrátila z nakrúcania v zahraničí domov do Kalifornie. V zahraničí nakrúcala práve so spomínaným rapperom. 

dailymail.co.uk

"Povedala mi, že v zahraničí zistila, že keď bola sama, cítila sa viac sama sebou a mala sa radšej. Bol som v šoku a aj nahnevaný, no nemôžem byť nahnevaný na ňu pre to, ako sa cíti. Ona to tak nechcela. Nebola to jej voľba, že to tak cítila. Rozprávali sme sa o tom trochu viac a dohodli sme sa na rozvode," povedal v podcaste Brian. Pár má spolu tri deti. 

people.com

Najčítanejšie