Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Títo herci prišli o skvelé úlohy vo filmoch: Prečo im unikli?
Zdielať na

Títo herci prišli o skvelé úlohy vo filmoch: Prečo im unikli?

Ak niekto príde o úlohu, väčšinou je to z dôvodu, že režisér a herec si nenašli v diári spoločný čas na nakrúcanie. Niekedy však ide aj o iné veci. Prečo prišli o skvelé úlohy títo herci?

Leonardo DiCaprio 

Leonardo prišiel o úlohu vo filme Joker, pretože si to režisér rozmyslel. Producent toho filmu mal byť Martin Scorsese a samozrejme, že Leonardo bol hneď na zozname hercov, ktorí by o túto úlohu mohli bojovať. Keď štúdio najalo ako režiséra Todda Phillipsa, Scorsese opustil projekt a hoci štúdio naďalej rátalo s DiCapriom, Phillips povedal, že nebude pracovať s nikým iným, než s Joaquinom Phoenixom.

brightside.me

Kate Winslet 

Kate je naozaj obľúbenou herečkou. Pôvodne mala hrať vo filme Favoritka, no úlohy sa nakoniec vzdala, pretože jej bola ponúknutá úloha v novinke Woodyho Allena s názvom Koleso zázrakov. Rola nakoniec išla Rachel Weisz, ktorá s režisérom Yorgosom Lanthimosom už pracovala na filme Homár.

brightside.me

​Tom Hardy 

Guy Ritchie miluje prácu Toma Hardyho a tak ho chcel obsadiť do úlohy Jafara v remakeu Aladina. Hneď ako vydali túto novinku do sveta, verejnosť sa začala búriť a tak Toma vymenili za Marwana Kenzariho, čo sa nakoniec ukázalo ako veľmi dobrá voľba.

brightside.me

​Emma Stone

Emma počas nakrúcania Malých žien bola na promo turné k projektu Favoritka a tak nakoniec úloha išla inej Emme, Watson.

brightside.me

​Chris Evans

Chris jednoducho nezvládol konkurz na film Doktor Spánok. Stephen King bol veľmi skeptický, pokiaľ išlo o túto adaptáciu a osobne si do hlavnej úlohy vybral Ewana McGregora.

brightside.me

Beyoncé

Film Zrodila sa hviezda mal pôvodne režírovať Clint Eastwood a do hlavnej úlohy chcel obsadiť práve kráľovnú Beyoncé, avšak tá otehotnela. Dohodli sa však, že projekt na ňu počká, no po pôrode si už naňho nenašla čas. Zmenil sa režisér a aj herečka a nakoniec z toho vznikla Zrodila sa hviezda tak, ako ju poznáme. 

brightside.me

Najčítanejšie