Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Až 17 hollywoodskych celebrít nakrútilo film o ich karanténe: Kde a kedy ho môžete vidieť?
Zdielať na

Až 17 hollywoodskych celebrít nakrútilo film o ich karanténe: Kde a kedy ho môžete vidieť?

Kristen Stewart aj Maggie Gyllenhaal zachytili svoju karanténu ako krátky film.

Herečky Kristen Stewart a Maggie Gyllenhaal sú medzi 17 umelcami, ktorí sa podieľali na projekte Homemade. Ten pozostáva z kompilácie 5-7 minútových krátkych filmov o karanténe počas pandémie koronavírusu.

Projekt ma pod palcom Pablo Larraín, ktorý režíroval napríklad aj film Jackie. K ďalším umelcom, ktorí sa na tomto projekte podieľali patria Paolo Sorrentino, Rachel Morrison, Gurdiner Chadha a mnoho ďalších. Okrem toho, že projekt Homemade bude o pandémii, má niesť ešte jedno posolstvo, ktorým bude, že sme v tom všetci spolu. Chcú podčiarknuť, že nezáleží na tom, z akej krajiny, kultúry či podmienok sme, v tomto momente sme všetci ľudia a prežívame rovnakú krízu. 

"Prechádzame si rôznymi situáciami, ale veľa vecí máme spoločných. Bolo to srdce tohto projektu a výzvy, ktorej sme čelili," povedal Pablo Larraín. Projekt vznikol len z toho, čo našli tvorcovia doma, mali sa zamerať na svoje vlastné príbehy a momenty, ktoré počas karantény prežívali. Homemade vyjde na streamovacej službe Netflix už 30. júna.

Najčítanejšie