Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Pozrite si trailer: Liam Neeson si zahral po boku svojho syna! Podobajú sa?
Zdielať na

Pozrite si trailer: Liam Neeson si zahral po boku svojho syna! Podobajú sa?

Zdroj: euronews.com

Film Láska v Toskánsku sa vôbec nepodobá na filmy, na ktoré sme u Liama zvyknutí.

Za toto spojenie otca a syna môže scenárista a režisér James D’Arcy. Ide o komédiálnu drámu, v ktorej hrá Liam Neeson po boku svojho 25-ročného syna Micheála Richardsona. 

A o čo v príbehu ide?

Londýnsky umelec Robert (Liam Neeson) a jeho syn Jack (Micheál Richardson) pred rokmi prišli o ženu a matku. Navzájom sa odcudzili, teraz sa však spoločne vracajú do svojho starého rodinného domu v Toskánsku, ktorý potrebujú narýchlo predať. S usadlosťou sú spojené ich šťastné aj nešťastné spomienky, ktoré vybledli a spustli rovnako ako dom. Namiesto idylickej vidieckej vily, ktorú si pamätajú, nájdu takmer ruinu s pretekajúcou strechou, kusmi omietky opadávajúcimi zo stien a so spráchnivenými okenicami i dverami vypadávajúcimi z pántov. Nezostáva im nič iné, len sa tu neplánovane zabývať a pustiť sa do opráv. Prirodzená nešikovnosť ich prinúti vyhľadať pomoc u miestnych rázovitých murárov a Jack v mestečku narazí (a to doslova) na Natalie, šarmantnú majiteľku malej reštaurácie. Ako rekonštrukcia pokračuje, otec a syn krok za krokom opravujú aj svoj vzťah, ktorý po matkinej smrti schátral rovnako ako ich vidiecka usadlosť. Pôvabné Toskánsko s úzkymi cestičkami medzi zelenými pahorkami, miestni ľudia, talianska pohoda, slnko a nesmelý začiatok romantického vzťahu Jacka a Natalie fungujú ako najlepšia rodinná terapia.

Liama v takejto pokojnej úlohe očakával len málokto. "Prišlo to vďaka mojej agentke, ktorá ma zaplavila správami a chcela ma vidieť vo filme, ktorý otočí ďalší list mojej kariéry. James D’Arcy sa prostredníctvom nej so mnou spojil a ona ma presvedčila, aby som si scenár prečítal, pretože má niečo do seba. Tak som to tak urobil a zamiloval som sa do toho. Moja agentka tiež navrhla, aby so mnou vo filme hral Micheál," prezradil Liam. 

ew.com

 Už podľa traileru vieme, že Láska v Toskánku bude naozaj oddychový film, do ktorého sa táto dvojica perfektne hodí.
TRAILER:

V našich kinách uvidíte Lásku z Toskánska už od 27. augusta!

Najčítanejšie