Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Amber Heard tvrdí, že jej Johnny Depp zlomil nos: Má to však jeden háčik!
Zdielať na

Amber Heard tvrdí, že jej Johnny Depp zlomil nos: Má to však jeden háčik!

Zdroj: cnn

Advokáti Johnnyho Deppa spovedali Amber Heard ohľadom fotiek, ktoré dosvedčujú, že klame.

Amber Heard tvrdí, že jej Johnny Depp zlomil nos po Met Gala v roku 2014. Má to však jeden háčik. Johnnyho právnici našli fotky, ktoré to nepotvrdzujú. 

"Len aby som bola presná, neviem či bol naozaj zlomený. Mali by ste vidieť, ako to vyzeralo pod make-upom," povedala Amber po tom, čo jej právnici ukázali dôkazové fotografie, ktoré boli vytvorené len pár dní po údajnom incidente. Na týchto fotkách však nie je vidieť čo i len náznak po podliatinách. "Mám na sebe make-up a ten prekryl podliatiny," povedala Amber. K vypočúvaniu herečky sa vrátili po týždňovej pauze. Herečka vypovedala, že by už chcela mať celú skúsenosť s verejnými súdmi za sebou, nakoľko je to pre ňu príliš ponižujúce. 

Fotografia, ktorá bola doložená súdu ako dôkaz

news.com.au

"Je to týranie. Emočne trpím. Chcela som, aby ma nechal na pokoji. Chcela som sa v mojom živote posunúť ďalej a on ma nenechá pre vyjadrenia, ktoré robí. Chcem sa v živote posunúť. Mám dieťa. Chcem ísť ďalej a chcem, aby sa posunul aj on. Chcem, aby ma nechal na pokoji," povedala Amber. Johnny Depp sa súdi s  Amber o 50 miliónov dolárov za článok, v ktorom ho údajne obviňuje z domáceho násilia.

Najčítanejšie