Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Manželka Johna Travoltu podľahla ťažkej chorobe: Pár tvorili vyše 30 rokov!
Zdielať na

Manželka Johna Travoltu podľahla ťažkej chorobe: Pár tvorili vyše 30 rokov!

Zdroj: khon2.com

John Travolta smúti za stratou lásky svojho života.

Johnova manželka, Kelly Preston, zomrela v nedeľu ráno vo veku 57 rokov po dvoch rokoch boja s rakovinou prsníka.

"Rozhodli sme sa, že tento boj si necháme pre seba. Už nejakú dobu sa o ňu starali len odborníci, obklopovali ju však jej najbližší známi a rodina. Bola veselá, nádherná a milujúca duša, ktorá sa hlboko starala o ostatných a vniesla svetlo do všetkého, čoho sa dotkla. Rodina žiada o pochopenie ich súkromia," povedal zástupca rodiny. 

John a Kelly mali spolu tri deti - dcéru Ellu (20), syna Benjamina (9) a syna Jetta, ktorý zomrel v roku 2009. 

people.com

"S ťažkým srdcom vás musím informovať, že moja nádherná žena Kelly prehrala dvojročný boj s rakovinou prsníka. Bojovala statočne, s láskou a podporou mnohých. Moja rodina a ja budeme navždy vďační jej doktorom a sestričkám, všetkým zdravotníckym centrám, ktoré jej pomáhali, tak isto aj priateľom a jej milovaným, ktorí boli po jej boku. Kellyna láska a život budú navždy zapamätané. Vezmem si nejaký čas pre svoje deti, ktoré stratili mamu, tak mi vopred prepáčte, ak o nás nebudete nejaký čas počuť. Prosím, vedzte, že cítim vašu lásku v týždňoch a mesiacoch, ktoré sa budeme liečiť," napísal John na Instragram. 

https://www.instagram.com/p/CCkgCG5ptxE/?utm_source=ig_web_copy_link

Kelly ste mohli poznať aj ako herečku, napríklad z filmov Jerry Maguire, Od súmraku do úsvitu, Čo to dievča chce?, Posledná pieseň, ale aj mnoho ďalších. 

Najčítanejšie