Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tieto hviezdy klamali, aby dostali filmové úlohy: Neuveríte, čo zatajili!
Zdielať na

Tieto hviezdy klamali, aby dostali filmové úlohy: Neuveríte, čo zatajili!

Klamali ste už niekedy v životopise, aby ste dostali prácu? Podobne sú na tom tieto hviezdy filmového plátna.

Ben Hardy 

Ben chcel úlohu Rogera Taylora vo filme Bohemian Rhapsody tak veľmi, že sa rozhodol klamať vo svojom životopise a napísal, že je veľmi talentovaným bubeníkom. Režisér, Bryan Singer, hľadal niekoho, kto na tento nástroj už vie hrať, pretože je vo filme vidieť, či údery na bicie sedia alebo nie. Po dlhých hodinách tréningov sa herec nakoniec naučil na bicie hrať a tak si vo filme mohol zahrať. 

express.co.uk

Chris Hemsworth

Asi si nevieme namiesto Chrisa predstaviť nikoho iného, kto by tak skvele zahral Thora. Avšak pre úlohy v minulosti už klamal o svojej výške a urobil to aj v tomto prípade. To však vôbec nemusel robiť. Podmienkou na postavu Thora bola totiž postava nad 182 cm a Chris má 190. 

eonline.com

Eddie Redmayne

Eddie klamal o tom, že vie jazdiť na koňoch, keď sa pokúšal získať úlohu vo filme Kráľovná Alžbeta: Zlatý vek. Na začiatku nakrúcania všetci zistili, že klamal a tak na všetky scény na koni musela produkcia najať kaskadéra. O niekoľko rokov sa Eddie pokúšal získať ďalšiu úlohu v historickom filme, no po tom, čo povedal túto príhodu, poslali ho na dvojmesačný tréning a nakoniec sa na koni naučil jazdiť. 

brightside.me

​Nicolas Cage 

Nicolas debutoval v komédii Fast Times at Ridgemont High z roku 1982. Pôvodne ho obsadili do hlavnej úlohy, no keď produkcia zistila, že klamal o svojom veku a v skutočnosti má 17 rokov a nie 18, o úlohu prišiel. Bolo to tak pre to, že zákon nepovoľoval pracovať 17-ročným hercom toľko hodín, ako 18-ročným. Nicolasa však nevyhodili úplne. Dostal vedľajšiu úlohu. 

brightside.me

​Anne Hathaway

Zdá sa, že jazda na koni bude v Hollywoode problémom. Anne klamala, že vie jazdiť na koni, aby dostala úlohu vo filme Skrotená hora. Herečka nakoniec skončila na dvojmesačnom kempe a naučila sa jazdiť. Mohla tak, našťastie pre ňu, hrať v Oscarmi ocenenom filme. 

brightside.me

​Rebel Wilson 

Herečka a komička Rebel Wilson veľmi dlho ukrývala svoj skutočný vek. V roku 2015 začali austrálske média špekulovať o jej skutočnom mene a veku a zistili, že Rebel niekoľkokrát klamala, aby dostala rôzne úlohy. Skončilo to žalobou voči herečke od jej bývalého zamestnávateľa. Momentálne sa Rebel netají tým, že má 40 rokov a jej celé meno je Rebel Melanie Elizabeth Wilson. 

vogue.com.au

Najčítanejšie