Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pochovali Sylvestra Stalloneho!
Zdielať na

Pochovali Sylvestra Stalloneho!

Zdroj: Profimedia

Čo sa vlastne stalo?

Tento týždeň niektoré média informovali o tom, že Sylvester Stallone zomrel. Podľa ich správ, Rocky tajne bojoval s rakovinou prostaty a zomrel na komplikácie spôsobené touto chorobou.
Na fotkách, ktoré sprevadzali tieto správy, vyzeral 71-ročný herec choro a mal vypadané vlasy. Dokonca aj jeho fanúšikovia mu začali vzdávať hold na sociálnych sieťach.

https://www.instagram.com/p/BfYrkJwDINl/?taken-by=officialslystallone

Ukázalo sa však, že tieto správy sú falošné a herec sa stal obeťou nevhodného kanadského žartíka. Fotky, ktoré boli použité v článku, pochádzali z nakrúcana filmu Creed 2, kde jeho hrdina Rocky Balboa bojuje s non-Hodgkinovým lymfómom. Keďže sa správy o jeho smrti začali veľmi rýchlo šíriť, Stallone sa rozhodol, že sa k tomu vyjadrí na sociálnych sieťach. "Prosím vás, ignorujte túto stupiditu. Som nažive, mám sa dobre, som šťastný a zdravý!"

Jeho brat, Frank Stallone, sa tiež pridal a informoval na Twitteri, že herec sa má dobre. "Čo za chorú dementnú myseľ môže vymyslieť niečo také? Takýto ľudia musia byť mentálne vyšinutí a nepatria do spoločnosti."

https://www.instagram.com/p/Bfb15bTDxxU/?taken-by=officialslystallone

Podľa Michaela B. Jordana, Creed 2 budú nakrúcať v najbližších mesiacoch a obaja, on aj Stallone sa už na to pripravujú. My v Kinosále sme tiež radi, že Rocky sa má dobre a čoskoro sa objaví v novom filme! A herec sa prihovoril svojim fanúšikom aj týmto videom na Instagrame: "Je super byť späť medzi živými!" https://www.instagram.com/p/BfZWQGzj73I/?taken-by=officialslystallone

Najčítanejšie