Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rebel Wilson zbalila mladšieho milionára: Takto spolu vyzerali na červenom koberci!
Zdielať na

Rebel Wilson zbalila mladšieho milionára: Takto spolu vyzerali na červenom koberci!

Zdroj: today.com

Herečka Rebel Wilson bola so svojím novým priateľom v Monaku.

Rebel má zjavne svoj rok. Zatiaľ sa jej darí vo všetkom, čo chcela. Pracuje na svojom novom filme a zmenila životný štýl, vďaka čomu výrazne schudla a pokračuje v tom ďalej. Najnovšie našla táto austrálska herečka aj lásku.

Na červenom koberci ku galavečeru, ktorý organizoval princ Albert a zameriaval sa na zdravie planéty, sa 40-ročná herečka objavila s Jacobom Buschom, ktorý má 29 rokov. Ak vám Jacobove meno nič nehovorí, pravdepodobne nemáte radi pivo. Jacob totiž patrí do rodiny Anheuser-Buschovcov, ktorá vlastní značky ako Budweiser či Rolling Rock. Odhaduje sa, že Jacob dokopy vlastní 140 miliónov dolárov. 

news.com.au

Jacob v minulosti randil s hviezdou reality šou Real Housewives of Beverly Hills, Adrienne Maloof, ktorá od neho bola staršia o 25 rokov. S Rebel sa dali dokopy po tom, čo herečka po karanténe v Austrálii prišla do Ameriky.

people.com

"Sú partnermi. On je gentleman, má dobré vychovanie a správa sa k nej dobre. Je veľmi zameraný na svoje zdravie a navzájom sa motivujú na svojej ceste za zdravím," povedal zdroj pre magazín People. Rebel už na svoj Instagram pridala fotky zo spomínaného večera, kde sa s Jacobom držia za ruky. 

Najčítanejšie