Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Títo herci spolu odmietajú nakrúcať! Aké na to majú dôvody?
Zdielať na

Títo herci spolu odmietajú nakrúcať! Aké na to majú dôvody?

Máte aj vy kolegov, ktorých nemusíte? Žiaľ, asi nie ste hviezda, aby ste si mohli povedať, že s nimi pracovať nebudete. Títo herci a herečky to urobiť mohli.

Dwayne Johnson a Vin Diesel 

Majú veľa spoločného a tak si mnoho ľudí myslí, že Vin a Dwayne sú kamoši. Naopak, títo dvaja herci spolu vôbec nevychádzajú. Všetko to vyvrcholilo v roku 2016, keď Dwayne pridal príspevok na Instagram, v ktorom spomenul, že jeho kolegyne boli naozaj úžasné, no to nemôže povedať o svojich kolegoch z filmov Rýchlo a zbesilo. Odvtedy spolu Vin a Dwayne hrali len v minimálnom počte scén a v rozhovore pre Rolling Stone Dwayne priznal, že má iný postoj k tomu, ako by sa mal nakrúcať film než jeho kolega. 

goalcast.com

Lena Headey a Jerome Flynn

Cercei a Bronna v jednej scéne v seriáli Hra o tróny budete hľadať len ťažko. Aj mimo nakrúcania sa títo dvaja herci vyhýbali jeden druhému ako len mohli. Je to preto, že spolu v roku 2002 tvorili pár a ako už môžete tušiť, nedopadlo to dobre. 

instyle.com

Julia Roberts a Nick Nolte 

Julia a Nick spolu nakrúcali film I Love Trouble, no tieto dve hviezdy si spolu vôbec neporozumeli. Údajne počas nakrúcania ich hádky boli také zlé, že komplikovali prácu všetkým naokolo. Julia aj Nick prisahali, že spolu už nakrúcať nikdy nebudú.

2oceansvibe.com

Bill Murray a Lucy Liu

Hovorí sa, že počas nakrúcania Charlieho anjelov Bill otvorene kritizoval Lucy a jej herecké metódy, čo viedlo k nepríjemnému vzťahu na pracovisku. V pokračovaní bol Bill vymenený za Bernieho Maca.

usmagazine.com

Alec Baldwin a Shia LaBeouf

V brodwayskej hre Orphans bol Alec Baldwin slovne napadnutý Shiom za to, že si nepamätal svoju repliku. Po tomto incidente Alec poprosil produkčný tím, aby mohol z hry odísť. Namiesto prepustenia Aleca však prepustili Shiu. Túto dvojicu už asi nikdy neuvidíme v hre či filme. 

Richard Gere a Sylvester Stallone 

Spor medzi týmito dvoma hercami začal na pľaci filmu The Lords of Flatbush. Nikto však nevie, ako táto nenávisť medzi nimi vznikla, aj keď sa hovorí o hádke kvôli princeznej Diane. Vraj sa aj pobili a skončilo to tak, že Gere bol vo filme vymenený. Nikto ich odvtedy spolu nevidel. 

thestar.com.my

George Clooney a Russell Crowe

Napätie medzi Georgom a Russellom bolo odhalené v roku 2013, keď George počas rozhovoru prezradil, že sa mu Russell odmietol ospravedlniť za to, že ho urazil. Medzičasom sa stihli aj uzmieriť, no spolu sme ich vo filme nikdy nevideli.  

Pinterest

Najčítanejšie