Oblačno
25°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Jeff Bridges informuje o svojom zdravotnom stave: Rakovina ma naučila vážiť si svoju smrteľnosť!
Zdielať na

Jeff Bridges informuje o svojom zdravotnom stave: Rakovina ma naučila vážiť si svoju smrteľnosť!

Zdroj: hollywoodreporter.com

Jeden z najtalentovanejších hercov v Hollywoode momentálne bojuje so zákernou chorobou.

Jeff Bridges o chorobe informoval na svojich sociálnych sieťach 19. októbra. Tento 70-ročný herec sa rozhodol vytvoriť akýsi online denníček, do ktorého zaznamenáva novinky o vývoji jeho rakoviny.

https://twitter.com/TheJeffBridges/status/1321881998344925184?s=20


Chcem sa vám poďakovať za to, že sa o mňa teraz zaujímate, cítim sa dobre, keď dostávam vaše priania a lásku. Budem vám zdieľať novinky na https://jeffbridges.com/latest


"Táto vec s rakovinou prináša pocity predčasnosti, vďačnosti a starej dobrej lásky, v skutočnosti je jej veľa. Cítim, že veľa z toho mi prichádza do cesty a cením si to. Je to nákazlivé, všetká táto láska, ako nejaký pozitívny vírus. Chcem vás pochváliť a poďakovať vám za to, že sa o mňa zaujímate počas týchto časov. Cítim sa vďaka tomu dobre, keď dostávam všetky príjemné priania a lásku," napísal Jeff na svoju oficiálnu stránku. 


Zdá sa, že Jeffa dobrá nálada neopúšťa a neprestáva pomáhať ani on, na jeho stránke nájdete odkaz na environmentálny dokument, ku ktorému nahral komentár. Napriek všetkému nezabúda na svojich fanúšikov a našu budúcnosť.

Najčítanejšie