Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kto môže nahradiť Johnnyho Deppa vo filme Fantastické zvery?
Zdielať na

Kto môže nahradiť Johnnyho Deppa vo filme Fantastické zvery?

Zdroj: screenrant.com/

Štúdio Warner Bros. požiadalo Johnnyho Deppa o odchod z projektu Fantastické zvery, kde hral čarodejníka Grindelwalda. Toto sú možnosti, kto by ho mohol nahradiť.

Colin Farrell 

Tento herec je prvou možnosťou mnohých a možno aj Warner Bros. Colin už hral vo Fantastických zveroch postavu s menom Percival Graves, ktorý sa neskôr odmaskoval ako Grindelwald. Ten používal elixír, aby sa na Percivala premenil. Vo svete plnom čarov nie je dôvod, prečo by sa Grindelwald nemohol vrátiť ako táto postava a vysvetlením by bolo, že Depp bol vlastne falošným Grindelwaldom alebo niečo podobné. Veríme, že by na to štúdio našlo vysvetlenie. 

collider.com

Adam Driver 

Po tom, čo Adam skončil so Star Wars, fanúšikovia by ho veľmi radi videli aj v inej franšíze. Minulý rok nás o svojom hereckom talente presvedčil vo filme Marriage story a tak je viac než isté, že by Deppovu postavu prevzal bez problémov.

thedailybeast.com

Mads Mikkelsen 

Mads dokáže byť veľmi presvedčivý a po Doctorovi Strangeovi a Rouge One už vieme, že s franšízami problém nemá. 

theguardian.com

Matt Smith 

Matt by rolu Grindelwalda určite posunul na iný level a je obľúbený medzi fanúšikmi čarodejníckeho žánru a to vďaka seriálu Doctor Who. 

thetimes.co.uk

Tilda Swinton 

Prečo nie? Tilda má zo spomínaných hercov asi najbližšie ku Grindelwaldovi, aspoň čo sa vyžarovania týka. Nemá problém s náročnými úlohami a dokonca už hrala aj muža a to vo filme Suspiria.

gq.com

Najčítanejšie