Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nie sú takí milí, ako si myslíte: Tieto príbehy o hviezdach vám ukážu ich nepríjemnú tvár!
Zdielať na

Nie sú takí milí, ako si myslíte: Tieto príbehy o hviezdach vám ukážu ich nepríjemnú tvár!

Každý má zlý deň, je však len otázne, či tieto hviezdy ich mali tiež alebo sa takto jednoducho správajú.

Jennifer Aniston rozplakala svojho kolegu 

Jay Mohr a Jennifer Aniston spolu pracovali na filme Perfektný záskok. Jay po istom čase však priznal, že to pre neho nebol taký skvelý zážitok. Povedal, že Jenniferino správanie ho na pľaci niekoľkokrát rozplakalo. Prvý deň údajne kričala, že ho nenávidí a pýtala sa, prečo do úlohy obsadili práve jeho. Vraj ho počas celého nakrúcania ohovárala. 

today.com

Cameron Diaz poučuje svojich fanúšikov 

Cameron Diaz milujú ľudia po celom svete. Fanúšikovia sú nesmierne radi, keď ju môžu vidieť, no to sa nedá povedať o herečke, ktorá ich často necháva v sklamaní. Stalo sa, že sa im Cameron vysmiala, že zbierajú nezmyselné autogramy. 

​James Corden zneužíva svoje postavenie celebrity 

Nie je známy len z filmov, ale aj vďaka vlastnej šou a svojmu zmyslu pre humor. Často však ľuďom vo svojom okolí pripomína, že je celebritou a to aj pri fanúšikoch, ktorým sa zdal arogantný. 

vulture.com

​Jennifer Lopez sa nerozpráva s letuškami 

Letuška z United Airlines priznala, že sa s ňou JLo odmietla rozprávať, keď sa jej opýtala, čo si dá na pitie. Namiesto toho, aby jej to jednoducho povedala, to odkázala cez svoju asistentku. Asi bola Jennifer nahnevaná, že neletí súkromným lietadlom. 

Billboard.com

​Reese Witherspoon nechce platiť pokuty 

Keď Reese zastavil policajt pre prekročenú rýchlosť, herečka sa ho len opýtala, či tuší, kto je. Iní ľudia zas priznávajú, že na pľaci to s ňou nie je vôbec jednoduché. Stalo sa, že bola nepríjemná a nechce, aby s ňou štáb udržiaval očný kontakt. 

prevention.com

​Christian Bale rozplakal malé dievčatá

Tento herec je známy vďaka svojmu komplexu divy, ktorý prenáša aj do správania sa k svojim fanúšikom. Raz na pľaci údajne kričal na mladšie fanúšičky, ktoré začali plakať. Vraj sa tiež zdôveroval svojej PR manažérke, ako by sa zbavil niektorých fanúšikov. 

vulture.com

​Tobey Maguire nie je najlepším hosťom v reštaurácii 

Čašníci a čašníčky by vedeli rozprávať o celebritných návštevníkoch. Tobey údajne dáva hrozné sprepitné a raz chcel dať čašníčke 1000 dolárov za to, ak vydá zvuk ako tuleň. 

famouspeopletoday.com

​Mel Gibson nesúhlasí s feministkami 

Počas toho, ako bol v roku 2006 zatknutý nazval policajtku "cukrovými prsiami" a ďalšími veľmi nepeknými výrazmi. Nebojí sa povedať, že nemá rád feministky a že si nemyslí, že muži a ženy si majú byť rovní. 

see.news

​Gwyneth Paltrow má šialené požiadavky 

Gwyneth síce nevyužíva stále vlastné fitko, ale asi by to mala zvážiť. Herečka totiž vyžaduje, aby pred tým, než vstúpi do spoločných spŕch boli prázdne a dokonale umyté. Hovorí sa, že v reštaurácii to s ňou tiež nie je jednoduché. 

medianation.co.za

​Kristen Stewart sa na pľaci rada háda

Je to tak, Kristen rada vyvoláva hádky. Až natoľko, že sa produkcia filmu Pod vodou o niekoľko dní natiahla. Ľudia, ktorí s ňou pracovali ju nazývajú maniačkou. 

nbcnews.com

Najčítanejšie