Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tieto filmy si musíte pozrieť niekoľkokrát, aby ste naozaj pochopili, čo sa v nich deje!
Zdielať na

Tieto filmy si musíte pozrieť niekoľkokrát, aby ste naozaj pochopili, čo sa v nich deje!

Ktoré filmy diváci opísali ako náročné na sledovanie?

Looper: Nájomný zabijak

Futuristický akčný film o gangsteroch, ktorí posielajú ľudí do minulosti, aby ich zabili ich nájomní zabijaci. Tak, ako pri takmer každom filme o cestovaní v čase, aj tento film sa hrá s mysľou divákov a skúša ich logiku. Na prvýkrát o tom veľa nerozmýšľajte a nechajte sa unášať príbehom. 

Revolver 

Guy Ritchie má rád, keď diváci musia riešiť na prvý pohľad nevyriešiteľný problém. Jeden problém však vedie k ďalšiemu a vzniká z toho niečo ako puzzle. V tomto filme z roku 2005 hrá hlavnú postravu Jason Statham a to je tiež dôvod, prečo ho vidieť.  

imdb.com

Kľúč

Caroline má 25 rokov a stane sa pomocníčkou v dome bohatého muža. Keď sa však v jeho vile začnú odohrávať rôzne zvláštne veci, snaží sa prísť na to, prečo to tak je. Vedie ju to až k jeho manželke a jej tajomstvám. 

rogerebert.com

​Donnie Darko 

Film sa zameriava na dôležité filozofické problémy, osud a šancu zmeniť ho. Idea samoobetovania sa pre dobro druhých a to, že sa nič nedeje náhodou, robia z tohto filmu miestami komplikovaný príbeh, ktorý sa určite oplatí vidieť viackrát. 

ft.com

​Atlas mrakov

Šesť príbehov v rôznych érach, či už v budúcnosti alebo v minulosti, nám ukazujú, že všetko čo sa udeje, má vplyv na budúcnosť. Rozhodnutia môžu zmeniť mnoho, pretože všetko sa dá zmeniť. 

Koža, v ktorej žijem 

Svetoznámy chirurg objaví tajomstvo pretvárania ľudskej kože a robí experiment na myšiach, no v skutočnosti má doma tajomstvo. Je ním mladá žena Vera, ktorá je zamknutá v jeho dome a je hlavným subjektom experitmentu. 

thephuketnews.com

Najčítanejšie