Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Filmoví zloduchovia: Ako vyzerajú herci, ktorí ich hrajú?
Zdielať na

Filmoví zloduchovia: Ako vyzerajú herci, ktorí ich hrajú?

Sú sympatickí, no fanúšikovia ich vo filmoch či seriáloch až tak veľmi radi nemajú. Prečo? Pretože hrajú tých najhorších zloduchov. Ako však vyzerajú títo herci v civile?

Iwan Rheon

Ramsay Bolton bol jednou z najhorších postáv v seriáli Hra o tróny. Každá scéna, v ktorej sa objavil vyvolávala v ľuďoch nepríjemné pocity. V skutočnosti je Iwan naozaj milý a dokonca súhlasil, že jeho postava si zaslúžila takú hroznú smrť, akej sa aj dočkala. 

Jonas Dassler

Tento 24-ročný herec hral úžasne sériového vraha Fritza Honku vo filme U Zlatej rukavičky, no nikdy by ste nepovedali, že v skutočnosti môže vyzerať celkom dobre. Film bol nominovaný za najlepší make-up na Nemeckom filmovom festivale. 

Bill Skarsgård

​Ďalší herec, ktorého tvár zakrýval make-up. Pennywise je hrôzostrašný klaun z knižného príbehu od Stephena Kinga. Bill ho stvárnil naozaj skvelo a naháňal strach divákom po celom svete.

​Oscar Isaac

Ľudia, ktorí videli film Ex Machina jednoznačne hovoria, že Oscarova postava, Nathan, bol záporákom celého filmu, pretože bol jedinou prekážkou medzi Calebom a Avou. V skutočnosti je Oscar sympatickým hercom. 

​Tom Hiddleston 

Loki je označovaný za jedného z najsympatickejších záporákov Marvelu. Aj keď sa mu nikdy nedá veriť, ku koncu ukázal, že vie robiť aj správnu vec. Tom Hiddleston sa do tejto úlohy hodí perfektne a Loki dokonca dostal aj vlastný seriál, ktorý má premiéru už tento rok. 

Najčítanejšie