Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Títo herci získali za jedinú úlohu neskutočné peniaze: Komu sa zadarilo najviac?
Zdielať na

Títo herci získali za jedinú úlohu neskutočné peniaze: Komu sa zadarilo najviac?

Netflix údajne na svojich najlepších hercov minul už 540 miliónov dolárov. Dwayne Johnson vraj za film Red Notice získal 23,5 miliónov, no ani zďaleka sa nechytá na niektorých svojich kolegov. Zaujíma vás, na ktorom projekte zarobili herci najviac?

Brad Pitt - 30 miliónov dolárov 

Brad si slušne zarobil na filme Dannyho jedenástka, v ktorom hral vedľajšiu postavu popri Georgovi Clooneym. Jeho postava Rusty bol známy tým, že v každej scéne, v ktorej bol, musel niečo jesť. Pri nakrúcaní jednej scény Brad zjedol až 40 kreviet. Myslíme si, že to za tie peniaze stálo. 

Pinterest

Arnold Schwarzenegger - 30 miliónov dolárov 

Dvanásť rokov po poslednom filme Terminator sa Arnold do tejto úlohy takmer nevrátil. Najprv úlohu odmietol, no nakoniec mu jeho kamarát James Cameron poradil, aby tie peniaze zobral a potom sa s úlohou navždy rozlúčil. 

quora.com

Angelina Jolie - 33 miliónov dolárov 

Angelina bola aj producentkou filmu Vládkyňa zla a tak bola vo veľmi dobrej vyjednávacej pozícii pokiaľ išlo o peniaze. Bola taká oddaná tejto postave, že dokonca odmietala kaskadérku. 

time.com

Jim Carrey - 35 miliónov dolárov 

Jim údajne najprv odmietol prijať úlohu Carla Allena vo filme Yes Man, pretože mu ponúkli 36 % z profitov filmu. Nakoniec na to však pristúpil a kritici si mysleli, že urobil veľkú hlúposť. Ako sa ukázalo, vôbec to tak nebolo. 

NETFLIX

Cameron Diaz - 42 miliónov dolárov 

Hrať vo filme Mrcha učiteľka sa určite oplatilo najviac Cameron Diaz. Túto úlohu zobrala len za milión, no dohodla sa na vyplatení aj z profitov filmu a tak snímka, ktorá mala rozpočet 20 miliónov dolárov jej priniesla do vrecka 42 miliónov dolárov. 

Amazon.com

Johnny Depp - 55 miliónov dolárov 

Johnny si za návrat do úlohy Jacka Sparrowa v štvrtom filme vypýtal poriadne tučný šek, avšak jeho postava bola jednoznačne tým najlepším, čo sa tejto franšíze stalo. 

Variety

Leonardo DiCaprio - 59 miliónov dolárov 

Počiatok režiséra Christophera Nolana bol skvelý, no Nolan mal v hlave jednoznačnú predstavu. Hlavnú postavu Doma Cobba musí hrať Leonardo DiCaprio. A tak mu aj poriadne zaplatil. 

theplaylist.net

Jack Nicholson - 60 miliónov dolárov 

Jack je ako Joker nezabudnuteľný a s producentmi sa dohodol, že bude vyplatený na základe zárobku, ktorý film prinesie. Urobil dobre, prinieslo mu to 60 miliónov dolárov. 

illgetdrivethru.com

Harrison Ford - 65 miliónov dolárov 

Za štvrtý film o Indianovi Jonesovi si Harrison vypýtal poriadne veľa peňazí. Zdá sa, že túto úlohu miluje, no aj napriek tomu vie, čo si za ňu môže vypýtať. 

people.com

Tom Hanks - 65 miliónov dolárov 

Tomova najznámejšia úloha mu priniesla aj poriadny balík peňazí. Až neskôr sa ukázalo, že pri nakrúcaní Forresta Gumpa platil Tom niektoré veci z vlastného vrecka. 

abc.net.au

Sandra Bullock - 70 miliónov dolárov 

V roku 2013 hrala Sandra Bullock vo filme Gravitácia. Herečka 6 mesiacov tvrdo trénovala a dala si za to aj poriadne zaplatiť. 

MTV

Robert Downey Jr. - 75 miliónov dolárov 

Marvel jednoznačne nešetril na predstaviteľovi Iron Mana, ktorý si za účinkovanie v snímke Avengers: Endgame vypýtal 75 miliónov.

ew.com

Bruce Willis - 100 miliónov dolárov 

Hoci sa to zdá ako neskutočná suma, M. Night Shyamalan vytvoril postavu Malcolma Crowea vo filme Šiesty zmysel priamo na mieru Brucea Willisa. Ten využil situáciu a dal si za to aj náležite zaplatiť. 

eightieskids.com

Will Smith - 100 miliónov dolárov 

Will si takýto balík nechal zaplatiť za účinkovanie v treťom filme Muži v čiernom. Dostal zaplatené o dosť viac, ako jeho kolega Tommy Lee Jones. 

Pinterest

Tom Cruise - 100 miliónov dolárov 

Za druhú časť Mission: Impossible dostal Tom neuveriteľných 100 miliónov dolárov. Tom však v žiadnej scéne v tomto filme nepotreboval kaskadérov a tento film sa stal najzárobkovejším v roku 2000. 

screencrush.com

Keanu Reeves - 156 miliónov dolárov 

Hoci ide o obe pokračovania Matrixu, nakrúcali sa naraz a v kinách boli v tom istom roku. Keanu na týchto dvoch filmoch zarobil 156 miliónov dolárov, čo vôbec nie je málo.

cinemablend.com/

Najčítanejšie