Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Courtney Love prestala hrať vo filmoch pre harašment pri nakrúcaní!
Zdielať na

Courtney Love prestala hrať vo filmoch pre harašment pri nakrúcaní!

Zdroj: thedailybeast.com

Courtney je len ďalším dôkazom, že herečky to pri nakrúcaní majú často omnoho ťažšie, než ich kolegovia.

Courtney Love tvrdí, že s hraním prestala pre niekoľko momentov, ktoré v súčasnosti jednoznačne súvisia s hnutím #MeToo. Po tom, čo v roku 1994 vydala album, chcela sa sústrediť na svoju hereckú kariéru, no už aj predtým si zahrala v niekoľkých filmoch. 

Boli to snímky Sid a Nancy či Priamo do pekla, no nepodarilo sa jej preraziť priamo do Hollywoodu. Courtney tvrdí, že to bol práve režisér Miloš Forman, ktorý ju priviedol späť do sveta herectva. V jeho filme Ľud verzus Larry Flynt doslova zahviezdila a získala nomináciu na Zlatý glóbus. "Po niekoľko rokov som bola vďaka Milošovi Formanovi profesionálnou herečkou a filmovou hviezdou. Bola to neskutočná zábava. Bola som nominovaná na Zlatý glóbus a jedného dňa o tom možno poviem viac," napísala na Instagram. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Courtney Love Cobain (@courtneylove)

Aj keď Courtney nekonkretizovala momenty, ktoré ju nakoniec priviedli k tomu, že sa vzdala veľkej hereckej kariéry, bola jednou z prvých žien, ktoré hovorili o Harveym Weinsteinovi a jeho reputácii. V roku 2005 sa jej na červenom koberci opýtali, čo majú robiť mladé ženy, ak chcú preraziť v Hollywoode. "Ak vás Harvey Weinstein pozve na svoju súkromnú party do jeho izby v hoteli Four Seasons, nechoďte," odpovedala. Courtney povedala, že nebola jednou z Weinsteinových obetí, no po jej komentári s ňou prestala pracovať herecká agentúra. 

Courtney momentálne žije v Anglicku a pripravuje knihu. "Milujem Anglicko, no niekedy mi chýba herecká kariéra. Pracovať so skvelým režisérom je jedna z najlepších skúseností, akú žena môže mať. Aspoň to si ja myslím. Všetka senzácia, ktorá potom príde, je zábavná. Pocit dôvery, ktorú môžete mať so skvelým režisérom, je jeden z najhlbších citov, aké môžete poznať," povedala. 

Najčítanejšie