Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Divákom to neušlo: Tieto páry nemali medzi sebou na plátne žiadnu chémiu!
Zdielať na

Divákom to neušlo: Tieto páry nemali medzi sebou na plátne žiadnu chémiu!

Zdalo sa vám, že pozeráte dobrý film, no herci medzi sebou nemali žiadnu vášeň? Takýchto filmov nie je málo. Návštevníci portálu BuzzFeed napísali, čo im na pároch vo filmoch prekážalo najviac.

Crazy Rich Asians 

"Hlavné postavy v tomto filme nemali žiadnu chémiu, no nevyžadoval si to ani scenár. Vedľajšie postavy mali lepšie dialógy a vzťahy."

medium.com

Thor 

"Postavy Thora a Jane sú super, avšak nie spolu. Nikdy nefungovali ako pár. Režisér Taika Waititi vedel čo robí, keď ich vo filme Thor: Ragnarok nedal dokopy." 

deseret.com

​Jurský svet 

"Myslím si, že Bryce a Chris sú naozaj talentovaní herci a možno to bolo chybou režiséra, ale vôbec som im ich chémiu neveril." 

OUT.com

​Stroskotanec 

"Tomova a Helenina chémia bola taká zlá, že som mala pocit, že bol na tom ostrove z vlastnej vôle." 

Pinterest

To bude boj!

"Bola som veľmi sklamaná z nedostatku chémie medzi Reese a Tomom Hardym. Obsadenie Toma mala byť lepšia verzia k postave Chrisa Pinea, ale keďže medzi Reese a Tomom žiadna chémia nebola, Chris  nakoniec vyzeral ako jasná voľba." 

Pinterest

Muž z ocele

"Henry Cavill a Amy Adams boli spolu otrasní. Pozerali sa na seba, ako keby o seba vôbec nemali záujem a cítila som sa stále znudene, keď sa spolu objavili na obrazovke." ​

koimoi.com

Keď Harry stretol Sally

"Neznášam, že to musím povedať, ale musím. Meg Ryan a Billy Crystal boli v tomto filme hrozní. Vôbec im to romanticky nešlo a to ani raz. Milujem ten príbeh, ale želám si, aby ich hral niekto iný."

medium.com

Captain America: Občianska vojna

"Neexistovala žiadna chémia medzi Steveom a Sharon! Žiadna! Ani kúsok! Nedáva to žiaden zmysel, že sa títo dvaja pobozkali." 

cinemablend.com

​Aquaman

"Chémia medzi nimi neexistovala, a to ani v romantickej scéne, kde sa Moma a Heard mali do seba zamilovať. Bolo to silené a trápne."

eroichollywood.com

Najčítanejšie