Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dôchodok v 30-tke? Vráti sa Emma Watson na strieborné plátno?
Zdielať na

Dôchodok v 30-tke? Vráti sa Emma Watson na strieborné plátno?

Zdroj: time.com

Mnohí by povedali, že 30 rokov je ideálny vek na začiatok dôchodku. Emma Watson to údajne tiež zvažuje.

Herečka Emma Watson pracuje už od detstva a aj pre snímky o Harrym Potterovi ju pozná celý svet. Magazín Daily Mail oznámil, že Emma si dáva od práce pauzu. 

Magazín má informáciu, že Emmin agent požiadal kastingové agentúry, aby herečke neposielali žiadne pracovné ponuky, nakoľko v najbližšej dobe ich nebude zvažovať. 

Pravdepodobne chce stráviť viac času so svojím priateľom Leom Robintom, s ktorým má byť aj údajne zasnúbená. Chodia spolu od roku 2019. 

Emma Watson a Leo Robinton

elle.com

Zdá sa, že táto pauza neprichádza náhodou. Posledný film, ktorý Emma nakrúcala boli Malé ženy od režisérky Grety Gerwig. V decembri 2019 sa odmietla zúčastňovať na promovaní tohto filmu spolu s jej kolegami a zúčastnila sa len na premiére filmu. Nikto však nevie, čo sa stalo. Môže byť, že Emma nebola spokojná s výsledným filmom alebo jednoducho nevychádzala so svojimi hereckými kolegami.

Avšak, podľa magazínu Entertainment Weekly s prácou nekončí nadobro. "Emmine sociálne siete síce spia, no jej kariéra nie," povedal pre spomínaný magazín Jason Weinberg, herečkin manažér. Nech už sa Emma rozhodne akokoľvek, jedno je isté, stále bude mať zastúpenie fanúšikov, ktorí ju veľmi radi uvidia znova na plátne.

Najčítanejšie