Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Aká mama bola Natasha Richardson? Jej syn Micheál si na ňu zaspomínal!
Zdielať na

Aká mama bola Natasha Richardson? Jej syn Micheál si na ňu zaspomínal!

Zdroj: irishpost.com

Micheál Richardson je syn Liama Neesona a zosnulej herečky Natashy Richardson. Mal len 14 rokov, keď jeho mama tragicky zomrela po tom, čo sa pri lyžovaní udrela do hlavy.

Každá smrť blízkeho človeka bolí aj po dlhšom čase. Inak to nemá ani Micheál Richardson. "Bola úžasná, úžasná matka. Prajem si, aby som s ňou mohol teraz viesť dospelácke rozhovory a klásť jej všelijaké otázky o biznise či hudbe. Bol som mamin maznáčik a ona bola skutočne moja najlepšie kamarátka. Boli sme si v našej rodine všetci blízki, ale môj brat Danny bol otcov maznáčik a ja zas jej," priznal Micheál pre magazín The Times.

Micheál sa netají tým, že jej filmy miluje, najmä Pascu na rodičov. "Bolo to veľmi náhle. Keď je to neočakávané a úplne hrozná nehoda, vážne to na vás zanechá stopy, či už veríte v osud alebo nie. Trochu sa vám z toho zatočí hlava a tak sa musíte držať tých malých spomienok, či už je to smiech alebo energia v miestnosti, či spomienka na to, ako varila," pokračoval. V rozhovore tiež priznal, že hneď po tom, keď sa vrátil na internátnu školu, mal problémy s alkoholom a veľa času trávil na rôznych večierkoch. 

blog.bonobos.com

"Keď stratíte niekoho milovaného v takom mladom veku, prejdú roky a až potom vás to dostane. Určite som si zažil roky, kedy som sa snažil nájsť niečo, čo by mi od toho odviedlo pozornosť. Náš mozog je zaujímavý, do istej úrovne nás chráni, ale vie nás až príliš ochraňovať, ak niektorým veciam nevieme čeliť."

Micheál sa nakoniec rozhodol, že z neho bude tiež herec a zmenil si meno z Neeson na Richardson, aby si tak uctil svoju mamu. So svojím otcom hral v roku 2020 vo filme Láska v Toskánsku. 

Najčítanejšie