Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Niekto posledné mesiace nelenil, ale dostal sa do životnej formy: Tomuto hercovi sa to podarilo!
Zdielať na

Niekto posledné mesiace nelenil, ale dostal sa do životnej formy: Tomuto hercovi sa to podarilo!

Zdroj: people.com

Takouto zmenou sa treba pochváliť!

Luke Evans vyzerá výborne. Herec, ktorý má momentálne 41 rokov ukázal svoju premenu, ktorá mu zabrala 8 mesiacov. Treba priznať, že aj predtým nevyzeral zle, avšak tvrdá práca sa na ňom podpísala správnym spôsobom.

Už v apríli bude mať Luke 42. narodeniny a je viac, ako samozrejmé, že jeho cieľom je vyzerať stále lepšie a byť vo forme. Tento mesiac už zdieľal niekoľko obrázkov bez trička pri tom ako cvičí, no až na porovnávacej fotke je vidieť, koľko driny to muselo zabrať.

people.com

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Luke Evans (@thereallukeevans

"Keď veľa trénujem, moja diéta je strašná. Milujem jedlo a mám rád víno a je to teda veľmi ťažké. Najviac zo všetkého mi pri diéte chýba alkohol. Keď každý pije svoj drinky a vy nemôžete, radšej ostanete doma. Alkohol je nočnou morou pre prázdne kalórie a deň potom nie ste schopní cvičiť," priznal v roku 2014 pre britský magazín Men's Health. 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Luke Evans (@thereallukeevans)

"Je dobré pre vaše telo, ak má pauzu. Aj cez týždeň si dáte jeden "cheat day". Telo lepšie reaguje na tréning, ak mu dáte pauzu. Nepotrebujem byť celý rok v top forme. Je to dosť hrozný životný štýl," dodal. Nie je však jasné, či sa Luke pripravuje na ďalšiu úlohu alebo si len splnil svoj fitnes cieľ. 

Najčítanejšie