Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Toto je 8 neznámych faktov o obľúbených filmoch, ktoré ste určite nevedeli!
Zdielať na

Toto je 8 neznámych faktov o obľúbených filmoch, ktoré ste určite nevedeli!

Nasledujúce filmy sú všeobecne obľúbené, no na ich ikonické scény sa vzťahujú príhody, o ktorých mnoho ľudí nevie. Odhaľte tajomstvá týchto filmov.

Počas nakrúcania filmu Pán prsteňov: Dve veže herec Viggo Mortensen kopol do prilby, zakričal a padol na kolená. Hoci to vyzeralo ako silný Aragornov moment, v skutočnosti si pri tom Viggo zlomil dva prsty na nohe, čo bolo dôvodom jeho kriku. 

V Denníku princeznej sa Mia pošmykla a spadla na schody. V skutočnosti to nebolo hrané a režisérovi Garrymu Marshallovi sa to páčilo natoľko, že to vo filme nechal.  
Evangeline Lily súhlasila so svojou úlohou vo filmoch Hobit jedine vtedy, ak jej postava nebude súčasťou milostného trojuholníka. Ten do scenára pridali až počas nakrúcania. 

kissmywonderwoman.com

Willem Dafoe si musel dať urobiť nové zuby pre úlohu Normana Osborna vo filme Spider-Man, pretože si producenti nemysleli, že taký bohatý človek by ich mal krivé. Skutočné Willemove zuby môžeme vidieť vo filme v scéne, pri ktorej sa rozpráva sám so sebou. 

Twitter

​Snape mal vo všetkých filmoch o Harrym Potterovi úplne rovnaký outfit. 

​Vo filme Pán prsteňov: Spoločenstvo prsteňa bol prsteň, ktorý mal Bilbo hodiť na zem, magnetický. Tvorcovia tak chceli zabrániť tomu, aby sa prsteň od zeme odrazil. 

indiewire.com

​Vo filme Ja, legenda manekýna, ktorá sa volá Fred pohne svojou hlavou. Je to tak, pretože na mieste tejto manekýny bol skutočný muž a až v nasledujúcich scénach ho nahradili plastovou bábikou. Chceli sa tak pohrať so strachom divákov. 

Vo filme Diabol nosí Pradu sa Anne Hathaway a Meryl Streep poslednýkrát rozprávajú v aute. Pre to, aby mala kamera dobrý uhol, prerezali toto auto na polovicu. 

Najčítanejšie