Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Nevyznáte sa v Netflixe? Toto sú seriály, ktoré musíte vidieť a aj tie, ktoré môžete vynechať!
Zdielať na

Nevyznáte sa v Netflixe? Toto sú seriály, ktoré musíte vidieť a aj tie, ktoré môžete vynechať!

Netflix má veľmi veľa možností, z ktorých si môžete vybrať. Niektoré seriály však vidieť musíte a niektoré môžete pokojne vynechať alebo odložiť na neskôr.

Emily in Paris 

Určite ste už počuli o tomto hite, ktorý sa odohráva v Paríži. Emily in Paris je jednoznačne niečo, pri čom sa budete cítiť komfortne, no nie je nevyhnutné, aby ste tento seriál videli. Emily je mladá expertka na sociálne siete, ktorá získa vysnívanú prácu a to ju privedie do úplne nového sveta. Samozrejme, stretáva sympatického suseda Gabriela a už môžete vedieť, kam to asi povedie. Rozhodne sa nebudete cítiť počas sledovania zle, no po istom čase si uvedomíte, že ste tento čas mohli stráviť inak.

Lucifer 

Hoci stanica Fox po troch sériách Lucifera zrušila, ujal sa ho Netflix a nič lepšie sa mu stať nemohlo. Lucifer je založený na postave z komixov od DC. Hlavná postava, po ktorej je seriál pomenovaný, pomáha vyšetrovateľke v Los Angeles s jej prípadmi. Popritom je tiež majiteľom nočného klubu. Zaručujeme vám, že Luciferovmu šarmu podľahnete, a preto vám tento seriál môžeme s pokojným svedomím odporučiť. 

The Witcher 

Netflixu chýbal seriál ako The Witcher. Je to skvelé fantasy, ktoré je vytvorené podľa knižnej predlohy od Andrzeja Sapkowskeho. Henry Cavill ako Geralt z Rivie, ktorý je zabijakom rôznych príšer si vás určite získa nielen svojím výzorom, ale aj správaním. Witchera si pozrelo vyše 76 miliónov domácností a druhej série sa dočkáme už tento rok. Ak ste tento seriál nevideli, určite odprúčame začať s jeho sledovaním. 

Selena 

Môže byť veľmi zradné vytvoriť seriál na základe postavy, ktorá v skutočnosti žila. Seriál sledujte speváčku Selenu Quintanillu už od detstva až do jej smrti, keď mala len 23 rokov. Je to určite oslava života tejto hviezdy, avšak kritici tento seriál neohodnotili dobre a pravdepodobne na to mali právo. Ak ste túto speváčku vyslovene nemilovali, tento seriál nemusíte pozerať. 

Dash & Lily 

Ak ste fanúšikom binge-watchingu (čiže sledovania všetkých častí seriálu za sebou v čo najkratší čas), tento seriál je pre vás. Osemdielny romanticko-komediálny seriál Dash & Lily zhltnete ako jednohubku. Hoci sa príbeh odohráva najmä na Vianoce, pozrieť si ho môžete kedykoľvek. Tento seriál má v sebe New York, tínedžerov, ktorí radi čítajú knihy, zápisník, do ktorého si píšu odkazy a nekonečné hľadanie. Jednoznačne odporúčame. 

The Crown

Tu ani nie je o čom diskutovať, ak ste tento seriál ešte nevideli, okamžite si zapnite Netflix a hor sa do toho! Historická dráma je jednou z top produktov tejto streamovacej služby. The Crown sleduje život kráľovnej Alžbety II. a jej rodiny. Od svojej premiéry tento seriál zozbieral mnoho ocenení a to už je zárukou nejakej kvality. Navyše, obsadenie tohto seriálu snáď ani nemôže byť lepšie. 

The Queen's Gambit 

Keď sme už pri veciach, ktoré musíte vidieť, pripravte sa aj na túto minisériu. Hoci je o šachu, získala si neskutočnú popularitu. Anya Taylor-Joy sa do hlavnej úlohy hodí dokonale a hoci jej postava nerobí v živote stále len dobré rozhodnutia, v šachu je to úplne inak. Viac už prezrádzať nebudeme, musíte to sami vidieť. 

Ginny & Georga 

Pri tomto seriáli je náročnejšie posúdiť nutnosť jeho sledovania. Určite si nájde svoju cieľovú skupinu. Ak máte radi Gilmorky, tak táto mama s dcérou majú podobnú dynamiku, avšak tam to asi končí. Seriál má veľa zvláštnych momentov a vyslúžil si aj niekoľko nepriateľských komentárov na Twitteri pre stereotypy a vtip o speváčke Taylor Swift, avšak to nie je dôvod na to, aby ste si ho nepozreli. Mnohým nemusia vyhovovať jeho, niekedy nezmyselné, zvraty. Ak však chcete vypnúť a pozrieť si niečo nenáročné, tak ste natrafili na správny seriál. 

Never Have I Ever

Ďalší do série binge-watchingu. Never Have I Ever je veľmi príjemný komediálny seriál, na ktorom sa určite zasmejete. Tomuto seriálu nemôže chýbať starý, dobrý ľúbostný trojuholník. Ak sa pre tento seriál rozhodnete, máme pre vás dobrú správu. Druhá séria je Netflixom už odobrená a my sa veľmi tešíme, pretože potrebujeme vedieť, čo sa bude diať ďalej. 

Grand Army 

Jedno je isté, tínedžerské seriály sa príchodom streamingových služieb zmenili. Stačí sa napríklad pozrieť na Eufóriu od HBO, ktorá je temnou verziou Grand Army. Hoci tento seriál má mnoho dobrých recenzií od kritikov, zdá sa, že vo všeobecnosti si ho ľudia neobľúbili. Nevieme, čo chýba tomuto seriálu, avšak nemusíte sa ponáhľať k obrazovkám len preto, aby ste ho videli. 

Bridgerton

Bridgerton momentálne sedí na tróne Netflixu ako najpozeranejší seriál vôbec a to svedčí o mnohom. Až 82 miliónov domácností si pozrelo tento historicko-romantický seriál. Nečudujeme sa, veď predsa len ponúka mnoho zaujímavých príbehov a postáv. Od tohto seriálu sa stanete závislí, to vám zaručujeme. Druhá séria sa práve nakrúca. 

;t=46s

Najčítanejšie