Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Phoebe Dynevor z Bridgertonu humor chýbať nebude: Randí s týmto komikom!
Zdielať na

Phoebe Dynevor z Bridgertonu humor chýbať nebude: Randí s týmto komikom!

Zdroj: elle.com

Hoci ju spájali s jej kolegom z Bridgertonu Regé-Jeanom Pageom, Phoebeino srdce si vybralo iného vysokého sympaťáka.

Zdá sa, že je to oficiálne! Hviezda seriálu Bridgerton Phoebe Dynevor a komik a herec Pete Davidson spolu randia. Po týždňoch špekulácií to potvrdil magazín Us Weekly. 

"Pete a Phoebe sú spolu napriek tomu, že spolu fyzicky byť nemôžu. Píšu si a veľa volajú cez FaceTime. Momentálne sa obaja sústreďujú na prácu a nechcú nič uponáhľať," povedal utajený zdroj pre spomínaný magazín. Herečka, ktorá má 25 rokov a komik, ktorý má 27, boli prvýkrát spájaní v marci, keď ich fanúšikovia videli spolu v britskej dedinke Caverswall. "Vyzerali, že spolu chodia a boli šťastní," povedal svedok. 

uk.style.yahoo.com/

Podľa zdroja chcú skúsiť vzťah na diaľku. Pár sa zoznámil v New Yorku, kde Pete žije. "Začali ako kamaráti, no po krátkej dobe zistili, že je medzi nimi chémia. Randili spolu, no v poslednej dobe to vyzerá vážnejšie," pokračoval utajený zdroj. Média ich budú určite pozorovať, nakoľko má Pete navštíviť Phoebe v Británii na jej 26. narodeniny. "Rozosmieva ju. Pete je dobrý chlapík a určite vie okúzliť. Je otvorený a je veľmi príjemné byť v jeho spoločnosti," dokončil zdroj. 

repeller.com

Phoebe momentálne nakrúca film The Colour Room v Anglicku a Pete pracuje pre Saturday Night Live, poznať ho však môžete aj z filmov ako The King of Staten Island, Set it Up či The Dirt. Objaví sa aj vo filme The Suicide Squad: Samovražedná misia. 

Najčítanejšie