Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Aký strach spojený s rodičovstvom musel prekonať Channing Tatum?
Zdielať na

Aký strach spojený s rodičovstvom musel prekonať Channing Tatum?

Zdroj: edexlive.com

Channing Tatum sa stále učí, ako byť dobrým otcom pre svoju dcérku.

Channing Tatum je otcom 7 a pol ročnej dcérky Everly, ktorú má so svojou exmanželkou Jennou Dewan. Pre magazín Parents prezradil aj niečo málo o knihe The One and Only Sparkella, ktorú nevenoval nikomu inému, než práve jej.

Channing však priznáva, že zo začiatku mal rešpekt k svojej novej funkcii - otca dcéry. "Keď som sa stal slobodným otcom, mal som strach z akéhokoľvek spojenia s Everly, po ktorom malé dievča túži. Nelakoval som nechty ani som nevedel, ako zapliesť vlasy. Teraz však robím obe. Skočil som do toho po hlave a je to magický svet. Za odmenu som dostal druh lásky, o ktorom by som nevedel, že existuje, ak by som to nedokázal urobiť," priznal. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channing Tatum (@channingtatum)

"Chcem, aby sa otcovia nebáli vstúpiť do sveta svojich dcér a objavovali ho. Maľujem si tvár, nosím sukne, v skutočnosti som málokedy v dome bez kostýmu. Presne ako hrdinka mojej knihy - Sparkella, aj Evie miluje triky, šialené outfity a miluje byť iná, než ostatní. Je odvážna, nádherná a čarovná. Počas karantény sme sa veľa hrali v jej izbe a pomohlo mi to s príbehom knihy. Aj keď som bol doma sám, našiel som nejakú vec, ktorá mi vnukla nápad," pokračoval Channing. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channing Tatum (@channingtatum)

Channing v rozhovore odhalil, že on a Everly každý večer prečítajú aj päť kníh. "Moje jediné prianie práve teraz je, aby sme sa mohli hrať vo všetkých úžasných svetoch, ktoré sme si vymysleli. Tá kniha je aj pre otcov, ktorí majú dcéry - noste čokoľvek, tancujte a robte kúzla, pokiaľ sa to len dá. Sľubujem vám, že naspäť dostanete lásku," dokončil týmito slovami rozhovor 40-ročný herec. 

Najčítanejšie