Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rodičia, chcete radu? Scarlett Johansson so svojou dcérkou robí počas karantény toto!
Zdielať na

Rodičia, chcete radu? Scarlett Johansson so svojou dcérkou robí počas karantény toto!

Zdroj: indiewire.com

Treba priznať, že jedna z najlepšie platených herečiek na svete má jednu výhodu.

Scarlett pre magazín People prezradila, čo robila so svojou šesťročnou dcérkou Rose Dorothy počas karantény. Začali s pozeraním klasických filmov z 90. rokov, avšak má to jeden háčik. 

Scarlett pustila Rose Dorothy film, v ktorom sama hrala, keď mala len 11 rokov. Bol to film Sám doma 3 z roku 1997 a zároveň to bola jej úplne prvá filmová úloha. "Úplne nás pohltili nostalgické filmy z 90-tych rokov," prezradila herečka. Jej dcérka si počas Vianoc úplne zamilovala klasiku s Macaulayom Culkinom, ale Scarlett jej neprezradila, že má s týmito snímkami spojenie. 

pinterest.com

​"Chcela som, aby na to prišla sama. Samozrejme, neprišla na to, pretože, ako jej môžem ja v 11tich rokoch pripomínať seba teraz? Opýtala som sa, či vie, kto je tá osoba a ona sa ma opýtala, či som to ja," povedala Scarlett. Tá si čas s rodinou úplne užíva. V októbri sa dokonca vydala za komika Colina Josta. 

apnews.com

Scarlett sa však nenudí. Nedávno investovala do spoločnosti HumanCo a je tiež kreatívnou riaditeľkou ich značky Snow Days, ktorá vyrába zdravšie verzie mrazenej pizze. Snáď to nevymení za hereckú kariéru, bola by to veľká škoda. 

Najčítanejšie