Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Po Eltonovi Johnovi a Freddiem Mercurym sa môžeme tešiť na ďalšie hudobné filmy! O kom budú?
Zdielať na

Po Eltonovi Johnovi a Freddiem Mercurym sa môžeme tešiť na ďalšie hudobné filmy! O kom budú?

Zdroj: eminetra.co.uk

Jeden z filmov sa bude volať Karma Chameleon a zachytí život speváka Boya Georga.

Film bude sledovať speváka menom George Alan O’Dowd od jeho prvých rokov života v Anglicku. Narodil sa v robotníckej rodine, jeho rodičia pochádzali z Írska, a film ho zachytí až po jeho nástup do hitparád, keď bol v 80tych rokoch členom skupiny Culture Club. Scenár aj réžiu bude mať na svedomí Sacha Gervasi.

Boy George zverejnil už aj meno herca, ktorý by si mal zahrať jeho otca a bude to Danny Mays. Informácia, že by sa tam mal objaviť aj Keanu Reeves, sa však zatiaľ nepotvrdila. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boy George (@boygeorgeofficial)

Film sa bude nakrúcať už toto leto v Londýne, ale aj na iných miestach sveta. Vo videu, ktoré Boy George nedávno zverejnil, vyzýva hercov, aby sa prihlásili do konkurzu na jeho postavu.

Životopisné filmy o hudobných legendách majú diváci radi pochopiteľne aj pre hudbu, ktorá tam odznie a Boy George sa má naozaj čím pochváliť za jeho takmer 40 ročné pôsobenie v hudobnom priemysle. Za všetky hity spomeňme aspoň  “Do You Really Want To Hurt Me,” “Karma Chameleon,” alebo “Church of the Poison Mind.”

Faktom je, že tieto filme aj dobre zarábajú.  Bohemian Rhapsody zarobil viac ako 900 miliónov po celom svete a získal aj mnoho ocenení. Rami Malek si dokonca odniesol aj Oscara za stvárnenie frontmana skupiny Queen, Freddieho Mercuryho.

MGM pracuje aj na filme o Arethe Franklin, ktorú si zahrá Jennifer Hudson.

Okrem toho vzniká aj film o Joeym Ramone, zosnulej legende skupiny the Ramones, ktorého si zahrá komik Pete Davidson.

Pete Davidson

Pete Davidson

ew.com

Životopisný film s názvom I Slept With Joey Ramone sa bude dať streamovať na Netflixe. Toto vyhlásenie prišlo pri príležitosti 20. výročia Ramoneho smrti, ktorý zomrel 15. apríla 2001 vo veku 49 rokov na rakovinu. Film vznikne na základe pamätí, ktoré napísal v roku 2010 Ramoneho brat, Mickey Leigh. 

Najčítanejšie