Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zrejú ako víno: Ktorému z akčných hercov pribúdajúce roky prospeli?
Zdielať na

Zrejú ako víno: Ktorému z akčných hercov pribúdajúce roky prospeli?

Zdroj: brightside.me

Obdivuje ich celý svet a hoci sa môže zdať, že najlepšie roky majú za sebou, mnohí z nich pracujú ako pred 30. rokmi.

Sylvester Stallone

Pri pohľade na Sylvestra vám ihneď napadne boxer Rocky alebo nebojácny Rambo. Tomuto hercovi je však príjemne aj na režisérskej stoličke a dokonca napísal aj niekoľko scenárov. Momentálne pracuje na sci-fi dráme Samaritan a to nie je všetko, čo od tohto 74-ročného hrdinu môžeme čakať.  

brightside.me

Arnold Schwarzenegger

Terminator či Barbar Conan? Tento bývalý kulturista, z ktorého sa stal herec, nasadil mnohým akčným hercom latku poriadne vysoko.

brightside.me

​Bruce Willis 

Bruce sa preslávil vďaka filmu Srmtonosná pasca, kde hral policajta. Fanúšikovia si ho vybavia aj vďaka filmom Piaty element či Armagedon. Koniec kariéry však, ešte vo veku 66 rokov, ani náhodou nezvažuje.

brightside.me

Jean-Claude Van Damme

Krvavý šport urobil z tohto herca hviezdu akčných filmov. Jeho veľkými hitmi boli aj Univerzálny vojak či Súboj cti, ktorý aj režíroval.

brightside.me

Keanu Reeves

Kana​dský herec hral v mnohých filmoch. Populárnym sa stal vďaka postave Nea z legendárneho Matrixu. Posledné roky fanúšikov ohúril vďaka úlohe Johna Wicka, ktorá mu sadla ako uliata. 

brightside.me

​John Travolta 

Aj vďaka tomu, že vie spievať má John omnoho väčší záber filmov, v ktorých sme ho mohli vidieť. Populárnym sa stal vďaka, teraz už kultovému, filmu Pulp Fiction. 

brightside.me

Dolph Lundgren

Americký herec Dolp Lundgren môže za svoju slávu ďakovať najmä úlohe boxera vo filme Rocky IV. Hral však vo veľkom množstve akčných filmov, no zaujímavosťou je, že jeho hlas budeme môcť počuť aj v anglickej verzii rozprávky Mimoni: Zloduch prichádza.

brightside.me

​Chuck Norris 

Legenda akčných filmov Chuck Norris mal svoj vrchol kariéry počas nakrúcania seriálu Walker, texaský ranger. Momentálne už veľa nehrá, avšak vo svojom veku, 81 rokov, si už môže dopriať odpočinok. 

brightside.me

Najčítanejšie