Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Na týchto 12 filmov sa v lete tešíme najviac: Ktoré uvidíme v kinách?
Zdielať na

Na týchto 12 filmov sa v lete tešíme najviac: Ktoré uvidíme v kinách?

Filmy sa vracajú späť do kín. Na tieto sa môžete tešiť už teraz.

1. Zabijakov osobný strážca 2 

Tento film má u nás mať premiéru už 15. júla. V pokračovaní môžete očakávať Ryana Reynoldsa, Samuela L. Jacksona a Salmu Hayek. 

2. V zajatí démonov 3 

Táto franšíza má ďalšie pokračovanie a fanúšici po celom svete sa už nevedia dočkať. Znova sa vracajú paranormálni investigatóri Lorraine a Ed Warrenovci a už teraz viete, že sa môžete báť. 

3. Jungle Cruise

Už 29. júla prichádza Dwayne Johnson a Emily Blunt a vydávajú sa na neskutočné dobrodružstvo od Disneyho. Spolu budú hľadať strom života a už teraz môžete tušiť, že to bude zábava. 

4.  Space Jam: Nová legenda

Ak milujete NBA, tento film je pre vás. Pokračovanie skvelého animovano-hraného filmu prichádza a namiesto Micheala Jordana v ňom uvidíme LeBrona Jamesa. V kinách už od 15. júla! 

5. Cruella 

Tentoraz sa pozrieme na vznik jednej z najikonickejších záporných postáv. Cruella prichádza do kín už 24. júna a v hlavnej úlohe uvidíme Emmu Stone. 

6. Free Guy

Presúvame sa do augusta a dúfame, že tohto filmu sa už konečne dočkáme. Jeho premiéra bola presunutá už párkrát, no Ryan Reynolds našu pozornosť dokázal stále udržať. Dúfame, že nesklame. 

7. Čas 

Už 22. júla prichádza do kín novinka režiséra M. Night Shyamalana. Ako pri všetkých jeho filmoch, ani pri tomto nebude o napätie núdza. 

8. Luca 

V júni na nás čaká pixarovka o tínedžerovi, ktorý je zároveň morským živočíchom. Keď však príde so svojím kamarátom na súš, začne sa poriadne dobrodružstvo. 

Už deviatykrát uvidíme túto partičku, ktorá sa každým filmom posúva ďalej a ďalej. Fanúšikovia si na tento film tiež museli počkať o niečo dlhšie, než mali, no premiéru u nás má už 17. júna. 

11. Čierna vdova

Na novú marvelovku sa už určite tešia viacerí z vás. Tak, ako mnoho iných filmov, aj tento mal vyše 14 mesačný posun, no Disney potešil fanúšikov aspoň seriálmi na svojej streamovacej službe. Black Widow prichádza do našich kín už začiatkom júna. 

12. The Suicide Squad: Samovražedná misia

Nielen Marvel, ale aj DC má na leto pripravenú skvelú vec. Od Jamesa Gunna prichádza dlhoočakávaný vtipný film - pokračovanie The Suicide Squad. Zdá sa, že DC sa trochu pozbieral a bude naozaj silným konkurentom Marvelu. Uvidíme to už v auguste. 

Najčítanejšie